Velkommen til opstart i TSK

OPSTART AF TSK, SKØJTESKOLEN, ÅBENHUS og prøvetime for nye medlemmer.

TSK byder velkommen i den gode gamle skøjtehal, som har mange års erfaring. TSK har både top eliten, vi har f.eks. haft flere danske mester i løberet af klubbens mange årige historie. Men TSK har naturligvis masser af plads til hygge og sjov for helt nye TSKér, som vil prøve den “svære” kunst af på isen.

Skøjteskolen starter op lørdag den 29/8 (Rød/blå, gul og grønt hold).

Og resten af TSK starter op for de øvet og elite holdet lørdag den 15/8 (FunSkate, Mini, K-asp, Konkurrence og Mesterskabshold).

Se TSK´s træningsplan her 2020/21 (OBS forbehold med små ændringer).

TSK er en klub med fokus på have det sjovt med sin sport, men også have det uden for isen. Det har TSK masser af. Der er mange sjove events fra Halloween til kagebagning mm. Se evt. mere om alle TSK´s sjove og gode events.

Åbenhus (5/9)

TSK holder åbenhus lørdag den 5/9, hvor der stadig er almindelig træning, men udvidet familie time, hvor alle kan prøvekræfter på isen. Alle er velkommen fra kl. 14-15.30.

Dagens program (5/9):

Kl. 08.00-13.00: Almindelig træning (se her  alle andre hold end skøjteskolen).

Kl. 13.00-14.00: Undervisning på is, for skøjteskole løbere.

Kl. 14.00-15.30: Fri is for alle børn og forældre. Her der også prøvetime.

KL. 15.45-18.00: Program træning (deltagende løber modtager besked)

Kom i god tid, så TSK kan finde nogle god skøjter der passer – Husk vanter !

VIGTIG INFO også vedr. Corona !!!

Husk at kom i god tid, og TSK har masser af sprit !

Alle skøjter bliver sprittet af ved prøvning af skøjter – derfor bedes man have noget mere toldmodighed i denne tid, hvor der skal prøvet nye skøjter.

Til alle TSKér:

Pga. af Corona er der flere regler der skal overholdes. Alle skal sprittes af inden træning, og overholde alle de danske myndighedes regler. Er man sløj, bedes man blive hjemme.

Der bliver hængt sedler op, med hvor mange der må være i div. rum og omklædningsrum. Der må f.eks. kun være 8 i omklædning 1 og 2 hvis de sidder ned – og kun 4 hvis de står.
Der må være ca. 50 siddende i tutten. Der må være 100 i selve skøjtehallen.
TSK stiller håndsprit frem og alle skal huske alle på at spritte af, både før og efter træning.
Hvis man bruger nogle fælles træningsredskaber, på isen eller til off ice, skal de sprittes af bagefter. Det samme gælder hvis der er en der har prøvet skøjter og aflevere dem tilbage, så skal de også sprittes af.
Der henstilles til man kommer omklædt, dog skøjter skal man dog max have på 15 minuter før træning (ellers for man ondt i fødderne). Skøjter tages på i selve skøjtehallen.

Omklædning:

Omklædning 1: Mini, K-asp., KY (se ovenstående med antal)

Omklædning 2: K2/K3/M holdet (se ovenstående med antal)

Omklædning 3: FunSkate. (se ovenstående, dog er det et andet antal)

OBS Skøjteskolen kan være i omklædning 3, Tutten og på træ tribunen.

Der henstilles til man kommer omklædt, dog skøjter skal man dog max have på 15 minuter før træning !

Selvom det er stadig lidt sommer – så HUSK vanter og “lange” strømper ?

Der er masser der skal have udlevering og registrering af skøjter, og indmeldinger disse dage ! Derfor forbehold for ventetid.

Mens i venter, så køb evt. en kop kaffe eller noget mad i TSK TUT, som har åben onsdag 17.30-19.00 og lørdag 11.00-15.00. Så støtter i også TSK´s over 100 medlemmer.

TSK har klart Danmarks bedste træner team, som har Michael Tyllesen i spidsen. Han har været med til OL, VM, EM, NM flere gange, og har pt. stadig de bedste danske resultater. TSK er stolte af, at Tyllesen også underviser delvis på skøjteskolen. TSK´s trænerteam vil byde jer velkommen denne dag og ser frem til det ?

Der bliver lidt ændringer på TSK´s hold struktur i år. Dette er delt lidt op i alder, men også hvad man kan (f.eks. mærker). Så TSK´s navne på holdet er lavet lidt om. OBS Men man starter på det hold man gik på, med mindre andet er oplyst !

Man har som altid mulighed for at øve og hygge efter træning, i familietimen.

Skøjteskolen i TSK:

Har man gået på TSK´s skøjteskole i sidste sæson, og gerne vil starter op igen !

Der er udlevering og registrering skøjter på skøjteskolen lørdag den 29/8 fra kl. 11.00-13.00. Dem ikke fik afleveret skøjter, skal have prøvet dem inden den første træning – så de ved om de skal ombyttes.

Der er “normalt” undervisning fra kl. 13.00-14.00. Her bliver man delt op de “gamle” hold, derefter evt. “flyttet”.

Der bliver lidt ændringer på TSK´s hold struktur i år på skøjteskolen. Dette er delt lidt op i alder, men også hvad man kan (mærker). OBS Men man starter på det hold man gik på, derefter rykker trænerne rundt.

Prøvetime i TSK:

Vil man gerne have en prøvetime – møder man bare op lørdag den 29/8 og åbenhus lørdag den 5/9.

Er man evt. helt nyt kommende TSKér og vil have en prøvetime…. Så kan man få udleveret skøjter fra kl. 11.00-14.00. Kom gerne ned og få en snak i TSK….. mens vi finder nogle skøjter som passer.

Derefter går man på isen fra kl. 14.00-15.00. Her vil der være mulighed få undervisning af TSK træner team, som står klar til jer.

Der vil også være en masser af sjov, dans, leg og hygge eller bare øve sig….

Vil man derefter gerne starte på skøjteskolen og er klar… Er der undervisning onsdag kl. 17.20-18.15 og igen lørdag kl. 13.00-14.00. Men det kan i høre mere om nede i hallen, hvor man også kan blive registreret og indmelding denne dag.  Se evt. TSK´s træningstider  her

Se evt. mere om nyt medlem i TSK her. Se evt. priser/kontingent mm her

Kig gerne ind i vores skøjtehal og se nogen af TSK´s medlemmer – som øver sig…

F.eks. lørdage fra kl. 10.15-11.15 træner TSK´s mesterskabshold (M-holdet) – som er nogle af de bedste i Danmark. Fra kl. 12.15-13.00 træner TSK´s mindste og kommende “stjerner” (Mini og K-aspiranter). Evt. se hvem der træner …. her.

Måske er det dig…. om nogle år eller næste sæson ?

Træningsplan 2020/21

Holdstruktur

TSK´s kontingent priser mm

TSK´s køb af kontingent

TSK glæder sig til at se jer alle ?