FunSkate samling (Tårnby)

Hvornår:
21st september 2018– 23rd september 2018 heldags
2018-09-21T00:00:00+02:00
2018-09-24T00:00:00+02:00

Dette er for klubbens Funskate, U3 og mini løbere + grønt hold på skøjteskolen (ingen DSU mærker) Max. 20 TSKér.

Til træningssamlingen samles en masse Funskate-løbere som kunne tænke sig at være sammen med en masse søde og sjove skøjteløbere. Det er hele Sjællands som bliver samlet i TSK – Dejligt.

Der er fælles træning (hvor TSK´s chef træner er på),  hygge, office, isdisco, spisning…. hvor der er mulighed for overnatning på skolen (lige over for skøjtehallen).

Det er hygge med masser af andre klubber og egne klubvenner mm.

TSK har også brug for en masse frivillige hjælp… Salg i tutten, kagebagning, vagter mm. Sæt derfor gerne kryds i kalenderen.

 

FunSkate samlingen:

Den årlige FunSkate træningssamling der igen i år afholdes i Tårnby Skøjteklub. Træningssamlingen der afholdes i weekenden d. 21-23 september er en samling for danske Funskateløbere. Børnene sover i klasselokaler på skolen lige ved siden af skøjtehallen og træner hårdt igennem weekenden med en masse timer på is, off-ice og en danselektion. Udover en masse god skøjtetræning hygger alle løbere sig sammen på kryds og tværs af klubber. Alt i alt en helt fantastisk weekend!

 

God FunSkate weekend til Benedikte, Cataleya, Emilia, Frigga, Frida, Gro, Josefine, Julie, Katja, Kathrine, Laura, Louisa, Marie, Mathilde, Natalie, Peter Viggo, Pia, Sara, Sigurd, Sofi og Vera

 

Hold og tider:

Holdfordeling og Tidsplan

FunBlu: Cataleya, Kathrine, Laura

FunRed: Frigga, Gro, Peter Viggo

FunYellow: Natalie, Mathilde

FunPink: Benedikte, Louisa, Sara, Vera

FunPurble: Emilia, Frida, Josefine, Julie, Katja, Marie Pia, Sigurd

 

Se DSU´s hjemmeside, evt med de sidste rettelser her

Se FunSkate Facebook

Se invitation fra DSU her

 

En huskeliste:
Skøjter
Skøjtebeskyttere
Madras/Soveunderlag
Sovepose/Dyne/Pude/Bamse
Toilet sager
Håndklæde
Træningstøj
Off-ice træningstøj
Ude og indendørs sko
Drikkedunk
Sjippetov
Lommelygte
Evt. Skrivegrej/Penalhus/Spil
Evt. Lommepenge/Sygesikring

Ved Allergi eller andre specielle hensyn bedes i informere holdlederne.

 

Chek-in:

Sørg for at komme til check-in mellem 16.-17. Alle FunSkate Ansvarlige vil få tilsendt billetter, som skal medbringes. Det virker som adgangspas til samlingen, da vi i år registrerer alle løbere ved ankomst. Det sker inde i Tårnby Skøjte Klub’s klublokale/TUTTEN

På billetterne vil det fremgå hvilken desk I skal henvende Jer til, samt hvilken hold og sovesal løberen skal være på/i.

Er man ikke registreret på samlingen, kan man ikke deltage, så husk at kom i god tid og få registreret Jeres løbere.

Skolen, hvor der skal overnattes er åben fra kl. 16.15, så vi opfordrer alle til at komme over med deres ting så hurtigt som muligt

 

Forældrehjælp:

TSK har også konkurrence i denne weekend. Dette er hvem der laver TSK´s  bedste deller

Men TSK har også brug for frivillige forældre der hjælper til. Det er lige fra holdleder, TUT-vagt, madlavning, oprydning mm. Se i tavlen i TSK, hvor man kan skrive sig på.

Se evt. mere vedr. forældrehjælp og holdleder her 

 

Holdledere:

Men før vi helt kan begynde på at få tilmeldt alle vores løbere er det vigtigt at få vores holdledere på plads. Vi som klub skal stille med min. 1 holdleder pr. 10. deltagende barn under 18 år. Dette gælder både i dags- og nattetimerne.

Som holdleder til Funskate Træningssamlingen har man til opgave at holde opsyn med, og hjælpe løberne fra og til deres aktiviteter.

Børnene sover på Kastrupgårdsskolen og skal om morgenen og om aftenen følges fra og til skøjtehallen hvor de har træning på is og spisning, og tilbage på skolen hvorpå off-ice og dansetimer vil foregå. Derudover kan de yngste løbere før og efter ispas have brug for hjælp til at få deres skøjter af og på.

Dækkes vagterne af holdledere ikke ind af frivillige forældre kan vi desværre ingen børn tilmelde, da disse er et krav men også strengt nødvendige! Udover holdleder posten er selvfølgelig også mange andre poster man kan tilskrive sig for at hjælpe til samlingen, der skal blandt andet laves en masse mad til børnene gennem weekenden, samt ryddes op efter hele festligheden søndag eftermiddag.

Vi har derfor brug for nogle af jer helt fantastiske skøjte-forældre til at hjælpe os med at dække disse 4 vagter ind og da vi skal være 1 holdleder pr. 10. løber under 18 år får vi forhåbentligt brug for flere holdledere på hver vagt!

Vedhæftet er et link til en Holdleder-doodle hvorpå man kan tilmelde sig holdlederposterne, husk at der sagtens kan bruges flere holdledere på samme tid For at vi kan begynde tilmeldigen af løbere skal vi gerne have fundet holdledere inden den 1/9 – svar derfor gerne senest:

​Tilmelding som holdleder

 

Betaling:

Dette er et DSU arrangement som koster ca. 700,- kr. Men vores TSK børn så privilegeret, at TSK støtter med noget ½ delen. Dette er pga. vores overskud i tutten mm.

Egen-betalingen der udgør 350,-  som skal betales via mobilepay på nummeret 52491

Ved afbud skal TSK have en lægeerklæring, som du selv skal betale. Hvis denne ikke modtages inden konkurrencen, skal du selv betale det fulde tilmeldingsgebyr.

 

Tilmelding:

Tilmeld løberen her inden den 7/9.

Se tilmeldte deltager

 

HUSK – der er aflyst og ændring for alle andre der ikke er FunSkate deltager