TSK´s interne mærkeprøve

Hvornår:
9th januar 2019 kl. 17:20 – 18:30
2019-01-09T17:20:00+01:00
2019-01-09T18:30:00+01:00

TSK holder sin egen interne klub mærkeprøve. Dette bliver holdt ca. 2-3 gange om året.

Beregn lidt ekstra tid, da alle bestået mærker og deltager bliver råbt op.

Her kan alle skøjteskolen´s løber komme op til en mærkeprøve (hvis de er klar). Dette bliver aftalte med deres hold´s træner, om man skal op/eller er klar til deres mærke.

Sværhedsgraden bliver sværere og sværere, jo flere mærker man har. Det er ikke altid man skal op til mærkeprøven, hvis man ikke er klar. Bedre at vente, så man har en god oplevelse. Men der trænes naturligvis, på alle disse elementer.

Mærkeprøven er i TSK´s normale skøjteskole´s tid. Hvis man ikke skal op – er der almindelig samlet træning, for hele skøjteskolens løbere (under mærkeprøven, – særskilt hold).

Efter mærkeprøven, holder TSK en lille ”cermoni” i Tutten. Der får bestået løber, overrækt deres fine mærke. Der er som regel lidt hygge til alle 😀

Pga. en god opbakning i salg af TUT mm – er deltagelse og selve mærket er gratis for alle TSKér.

Husk hvis i skal have onsdagsmad – bestilling inden tirsdag den 8/1 kl. 18 her.

 

Når man har har min. 2 TSK klub mærke, kan man deltage i diverese FunSkate konkurrencer. Dette bliver holdt ca. 4 gange på en sæson, i forskellige klubber. FunSkate konkurrencen er for TSK´s begynder og øvet hold (skøjteskole, mini, FunSkate og U-holdet). Det er Dansk Skøjte Union som står for arrangementet. Mere information spørg træner/bestyrelse.

FunSkate konkurrencer Her
Den næste FunSkate Konkurrence se Her

FunSkate regler Her