Godt nytår – god start på januar mdr.

Godt nytår til alle TSKér  – og året der gik ….

Der er kun gået en ½ sæson – Og TSK har virkeligt haft travlt, og vi har været så meget igennem… på den gode måde – FunSkate samling og et stort flot Sjællands Mesterskab/Sjællands Cup….

TSK har fået rykket en masse skøjteløber der er kommet på nye hold, rækker og alders grupper – og det betyder svære og flere udfordringer og en hård konkurrence. Derfor er det ekstra flot, at TSK alligevel har hevet en del medaljer hjem til klubben og flere har bestået diverse mærker. Alle TSK løbere har rykket sig meget.

TSK vil gerne takke for alle de mange hyggelige stunder, alle de hjælpende hænder, forældre, familier, løber, venner, sponsorer, bestyrelse, træner team, hal-personale og Tårnby Kommune – for at komme så fint igennem denne første del af sæsonen. Uden jeres hjælp har TSK ikke kunne komme så langt – og flot.

Af TSK´s store hjerte – tak for 2018 ! Rigtig god nytår til jer alle, og til et forrygende 2018

 

Rigtig godt nytår

 

 

 

TSK ser meget frem til i det nye år 2019 – Og sidste del af sæsonen…

Vi starter hård ud med flg.:

2/1 Starter op efter juleferie i TSK….. Normal træningsplan.

4-5/1 National samling, hvor DSU har udtaget Natalee Rasmussen (M).

8/1 Sportsmassage, tilmeld jer gerne til massage af Søren Christoffersen (Frederiksberg Sportsmassage).

9/1 Intern mærkeprøve dette er i skøjteskolen´s tid – og der stadig almindelig træning 😉

11-13/1 Danmarks Cup K-løber (Held og lykke til Anna, Carla, Cecilie, Charlotte, Flora, Freja, Isabel, Melina, Nadia, Perle, Zoe).

15/1 DSU mærkeprøve i TSK (Andra, Hannah og Mikkeline).

19/1 Iskrystal U-FunSkate (Held og lykke til Bendikte, Emilia, Frida, Katja, Marie, Natalie, Nikoline, Nikoline, Sigurt, Sofia og Sofija).

19/1 TSK´s kagedyst Kan man ikke få nok af kager…  MUMS !

26-27/1 Isblomsten K2+M-løber (Held og lykke til Anna, Annika, Carla, Cecilie, Charlotte, Ellen, Flora, Freja, Isabel, Lærke, Melina, Nadia, Nataly, Nicole, Perle, Stine, Victoria og Zoe).

Og ikke at forglemme TSK´s Flyver Cup K/M-løber (9-10/2) – Her har TSK virkelig brug for masser af frivillige forældre 🙂

 

Se TSK´s kalender for 2019