Godt nytår

Året der gik i TSK….

Der er kun gået en ½ sæson – Og TSK har virkeligt haft travlt, og vi har været så meget igennem… på den gode måde FunSkate samling og et stort flot Sjællands Mesterskab/Sjællands Cup…. .

TSK har fået rykket en masse skøjteløber der er kommet op i nye rækker og alders grupper – og det betyder svære konkurrence. Men mere udfordringer til vores løber. Derfor er det ekstra flot at i alligevel har hevet en del medaljer hjem til klubben. Det er blevet til 13 guld, 7 sølv og 10 bronze medajler. I alt 30 funklende medaljer kom om halsen på en super dygtig TSK løber. Naturligvis ikke at forglemme 2 nye Sjællands Mester og 1 Dansk Mester. Ud over dette…. Har masser af vore løber fået personlige rekorder, svære trin, avanceret piruetter og høj standart af spring. Stort tillykke til jer alle.

TSK startede op med en meget ny bestyrelse, med Brian Skibby som ny formand. Der har været rigeligt meget at tage fat på, og gode tiltag. TSK fik hurtigt et helt nyt medlems system, for at lette alle opgaver. Og ud over bestyrelsen kan vores træner team også bruge det flittigt.

Men hvad er der så lige sket i løber af denne sæson… ???

Fra start august til slut december…. TSK ligger ikke på den lade side 🙂

Vi fik en ny træner på vores gode træner-team i form at Natasha Lee Dann. Hun er ”gammel” dansk mester og har masser udenlandsk erfaring fra f.eks. Holiday on Ice. Hun kom på isen da vi startede op den 16/8.

Der blev holdt ekstra ordinær general forsamling, hvor der kom en ekstra person ind i bestyrelsen (Christina Gudmann) – dette for at lette byrden i bestyrelsen.

TSK åbnede officielt den 26. august med fin rød løber. Her var det gensynets glæde, hvor nye og gamle løber mødte talrigt frem. Der var hygge og sjov på isen, mens der var informationsmøde for forældre.

DSU fik udlært vores Chef træner ”Tyllesen” som Teknisk Specialist og Tatiana og Lene prøver kræfter som beregner.

DSU holdt sin sidste ”rigtige” mærkeprøver, hvor Lærke bestod Basic 2 mærke.

TSK holdt sit loppemarked, og der blev byttet og solgt en del skøjtetøj mm.

Der blev holdt kjoledag for M-løberne, hvor nye programmer skulle pudses af – og flotte nye dragter blev luftet for første gang. Her kunne alle skøjteskolens elever se vores M-holdet løbe deres program (som til konkurrencen – dette var en general prøve, inden den første konkurrence).

DSU´s første konkurrence Efterårskonkurrencen (Natalee guld, Ellen sølv og Annika bronze).

TSK holdt sin første ”Store” M-dag, hvor TSK´s bedste løber kom på besøg på skøjteskolens hold. Dette for at hjælpe, give gode råd og inspiration til alle de kommende nye talenter på skøjteskolens hold.

TSK var vært ved DSU´s store FunSkate samling, hvor alle Sjællands løber var samlet. Der var 17 TSKér som deltog og der var masser af træning på isen, overnatning og is disco. Udover samlingen var der også træner uddannelse, hvor TSK fik uddannet 3 nye hjælpetræner (Charlotte, Ellen og Ida). De skal følge TSK´s træner program i en helt sæson (om lørdagen).

HSK Cup, her fik Sven HSK prisen for sit store arbejde som frivillige (Natalee guld, Ellen Guld og Annika sølv).

TSK´s træner Natasha var med til en filmoptagelserne på en ny skøjte film (Budapest), som kommer i slut 2018. ”The Queen of Ice” (Sonja Heine).

TSK´s interne mærkeprøve havde en masse som bestod deres mærker- hele 35 som bestod. Men også DSU´s nye mærkeprøve afvikling via konkurrencer fik vi en del igennem her bestod Annika resten af guld mærket (komponent), Helene guld komponent og Nicole komponent og friløbet også i guld.

TSK fik hygget sig med en ”Hår-dulledag”, hvor alle fik sat hår til den helt store guld medaljer. Der blev flettet, og lavet flotte opsatte frisurer, lagt makeup på alle de mange prinsesser, så man er klar til hvordan man skal se ud til sin første konkurrence 😉

TSK fik afviklet sin første sleep-over for skøjteskolen, der blev hygget rigtig med masser af skøjteløb af is disco og popcorn mm

Tårnby Kommunes Sundheds ugen var TSK selvfølgelig også med i, via et åben hus event.

Der blev igen holdt kjoledag, denne gang for K-løbernes nye programmer.

U”hyggelig” Halloweeeen, med masser af flotte græskar – TSK har virkelig mange talenter !!! Her vandt flg. Alwira, Anna, Charlotte, Natelee, Perle, Nataly/Victoria og Annika/Ellen.

Oktober konkurrence kom der igen flotte resultater (Natalee guld, Ellen sølv, Perle, Lærke og Annika bronze).

DSU´s første FunSkate konkurrence i Ørestaden. TSK havde 22 TSKér tilmeldte og 9 gik i finalen (Carla, Mikkeline og Rebecca Guld, Isabel bronze).

Mortensaften – med and og sjov tegnekonkurrence. Her vandt Nicole suverænt med tegning af selveste formanden, Victoria med 2+3 pladsen.

SM/SC blev hold på hjemmebane og masser af hjemme fordel 😀 Det var dejlig at se så mange frivillige, til at hjælpe dette store. Der var masser af glæde sig over. TSK fik hele 2 nye Sjællandske mester. Men også mange andre gjorder stort fremskridt. Med personlige rekorder og mål. (SM: Natalee og Ellen guld og Nataly bronze, SC: Ida og Filip guld).

Efter SM/SC blev der bestået en masse DSU mækrer her fik flg. løber bestået: Ida guld friløb (dermed junior M-løber), Charlotte komponent guld, Flora, Natalee og Perle komponent bronze og Bibi og Freja komponent Basic 2.

TSK fik igen holdt sit jule klip, hvor der blev fundet 3 vinder af det flotteste jule pynt (Nataly/Victoria, Natelee og Pia).

Et jule DM i Hørsholm, hvor TSK stille med et stærkt stort DM hold. TSK fik en ny dansk mester (Natalee guld og Nataly DM debutant og bronze).

Funskate i Gladsaxe (2) havde TSK hele 26 deltager med, 12 i finale og 7 medaljer (Emma og Rebecca guld, Gro og Hannah sølv og Frigga, Melina og Natalie bronze).

TSK havde en masse dygtige sælger af TSK´ Julelodder – hvor mange modtog flot gave fra TSK (Fru Skov), ved afregning. Stort tillykke til de 3 vinder… hvor Perle havde solgt flest i hele TSK – med imponerende 270 stk. over Anna (nr. 2 med 200 stk.) og Julie (nr 3 med 110 stk.). Og tak til Line, Louise, Joan og Jannie med det store arbejde…

Juleafslutning med lidt Jaaaazz af Micahel Bublé, hvor rigtig mange børn og forældre havde lavet kulisser til en fin julestue. Dejligt at se alle TSK´s over 100 søde jule nisse og det fine luciaoptog, på isen. Det var så flot – Tak for alle de hjælpende hænder !

TSK fik udtaget Ellen til Nordisk (Finland 1-4/2) Godt gået !!

Tak til alle de mange hjælper, der har serviceret onsdag og lørdagsmad. TSK elsker jeres dejlige hverdagsmad – og her må TSK lige fremhæve Sali – som har lavet rigtig mange gange dejligt Thai mad, som er et stort tilløbsstykke for os alle. Men også igen Mia, Dennis og Peter har givet hjulpet meget. TSK har stort set fået besat alle onsdag med jeres herlige mad. Dette håber vi også sker i det nye år (Liste er sat op 😀 )

 

TSK ser meget frem til i det nye år 2018 – Og sidste del af sæsonen… Vi starter hård ud med flg.:

TSK´s nye træningsplan fra 1/1

Et helt nyt K3 hold… Dette er for kommende konkurrence løbere Anna, Carla, Emma, Isabel, Nadia, Melina, Mira, Stine, Zoe.

Danmarks Cup K-løber (12-14/1)

DSU mærkeprøve i TSK (16/1)

Intern mærkeprøve (24/1)

Isblomsten K2+M-løber (26-28/1)

Store bage dyst (3/2)

Flyver Cup K/M-løber (10-11/2)
FunSkate 3 Gentofte (10-11/2)

Generalforsamling (19/2)

Perledag (21/2)

Friløbskonkurrence i Herning K/M-løber (23-25/2)

FunSkate Finale i Odense (2-4/3)

Stor afslutning show (7/4)

TSK vil gerne takke for alt alle de mange hygge stunder, alle de hjælpende hænder, forældre, familier, løber, venner, sponsorer, bestyrelse, træner team, hal-personale og Tårnby Kommune – for at komme så fint igennem denne første del af sæsonen. Uden jeres hjælp har vi ikke kunne komme så langt.

Og sikkert meget meget mere af fremhæve…. Af TSK´s store hjerte – tak for 2017 !

Rigtig god nytår til jer alle, og til et forrygende 2018