NY træner til TSK´s træner team.

NY træner til TSK´s træner team.

TSK er stolte af fundet en træner, som skal assistere og hjælpe Michael Tyllesen, som selvfølgelig stadig er TSK´s kaptajn (cheftræner) !

Vi håber alle i TSK vil tage godt imod Natasha Lee Dann.

Lidt om Natasha Lee Dann:
Natasha er 29 år og stået på skøjter siden hun kunne gå – Ja 10 mdr. gammel. Hun græd når forældrene tog skøjterne af hende 😉 Hun takker min mor for den store opbakning, og støtte, for at udleve sin drøm “skøjteløb” – også økonomisk 😀

Natasha´s første konkurrence var hun blot 5 år, og siden blev det på meget højt plan. Hun blev udtaget til igennem Team DanSkate og har været til utallige udenlandske konkurrencer også via ISU. Bl.a. 3 x NM.

Natasha er blandt andet 2 x Senior Dansk mester i 2006 & 2007, og blev i 2009 professionelt skøjteløber. (Bonus info: Hendes første Danske Mesterskab, som senior løber blev naturligvis også vundet i TSK 🙂 )

Hun er meget berejst igennem sit skøjteløb, og har optrådt med store shows. Dette har været på krydstogtskibe, i forlystelsesparker, juleshows og har været i Holiday On Ice i 5 år.

Hun er har gået til ballet og til dans (kan alle stilarter). Dette har hun gjort i mange år, og kan bevæge og udtrykke sig til alt musik.

Ikke at forglemme har Natasha naturligvis også hjælpetræner og klubtræner uddannelsen.

Efter 8 år med en masse erfaringer og gode minder i bagagen, er Natasha vendt tilbage til Danmark. Derfor starter Natasha som træner i den nye sæson, hos TSK. Igennem skøjteløbet, har hun også lært, at være energisk og pligtopfyldende. TSK kommer til at drage stor nytte af Natasha´s mange årige erfaring, af diverse shows. TSK ser f.eks. hendes store styrke ved smidighed, pirouetter og udtrykkelse på isen mm.

De sidste par år har hun kommet en smule i TSK, for at træne inden hun skulle til de store udlandske shows. Hun kender TSK´s klub-ånd og trænerteamet godt, da hun inden Holiday On Ice, var hjælpetræner i TSK.

Vi glæder os til at se Natasha den nye sæson (2017/18)

Se TSK´s træner team her