Nyt medlem i TSK´s træner team.

TSK har igennem lang tid, fået flere og flere søde medlemmer. Og det er TSK meget taknemmelige og glade for.

Derfor har TSK valgt at ansætte en træner mere, til  at forstærke TSK´s dygtige træner team. Nemlig “Louise Wassard Stielund”

Louise er “gammel” TSKér og derfor kender TSK hende rigtigt godt. Louise kommer til være træner for de fleste af TSK´s hold. Dette er lige fra off ice, skøjteskolen til mesterskabsholdet.

Lidt om Louise:

Louise er fra 1999 og er pt. i gang med at uddanne sig til sygeplejerske i København.

Hun har skøjtet, siden hun var tre år gammel (bl.a. i TSK). Hun er været gammel mesterskabsløber, og har deltaget i bl.a. Sjællandsmesterskaberne, Danmarksmesterskaberne og internationale konkurrencer i Island, Frankrig og Sverige.

Louise har været træner siden 2013, hun har taget hjælpetræneruddannelsen, klubtræneruddannelsen og er herudover også uddannet FunSkate Bedømmer og Teknisk Specialist (igennem dansk Skøjte Union).

Louise har også været på seminarer med verdenskendte trænere, heriblandt Ravi Walia. Louise har en stor passion for skøjteløb og det at arbejde med mennesker, fordi hun elsker at se udviklingen hos den enkelte – både fysisk og mentalt.

TSK håber i alle vil tage rigtig godt imod Louise, som starter i TSK fra 1/2.

Julie Krøyer Svendsen:

Julie Krøyer Svendsen som har været TSK´s off ice træner om mandagen, har valgt at fokusere mere på hendes svømning (igen). Julie er elite svømmer på højt plan, hvor hun er både dansk og nordisk mester. Hun har også deltaget i Junior EM. Til dagligt går hun på gymnasiet via Team Danmark. Derfor stopper Julie i TSK – og dette passer med at Louise vil overtage hendes timer.

TSK har sat stor pris på Julie, vil gerne takke for hendes arbejde og hjælp i TSK. Hvis vandet fryser, er Julie jo altid velkommen i TSK. Held og lykke fremover – og stor TAK.

Se mere om TSK´s træner team.