Bliv sponsor

Hvis du ønsker at blive sponsor i Tårnby Skøjteklub, kan vi tilbyde dig følgende aftaler:

Guld sponsor: 5.000,- DK eller derover – eller service/produkt i lignende prisleje.

Sølv sponsor: 2.500,- DK

Bronze sponsor: 1.500,- DK

Guld sponsor:

Som guld sponsor får du et stort banner op inde i skøjtehallen. Banneret vil blive eksponeret ved alle de arrangementer, vi har i løbet af sæsonen. Der er ofte mere end 500 personer tilstede ved disse arrangementer. Det hænger også ved samtlige ishockey kampe, da vi deler hallen med ishockey.

Man får sit logo på vores hjemmeside, og man bliver omtalt på vores Facebook side og i vores nyhedsbrev.

Der vil blive afholdt et skøjtearrangement en gang om året, hvor man som firma kan komme med en gruppe på 5-10 personer og få en sjov time på isen. Herefter vil der blive serveret mad og drikke.

En til to gange om året vil der blive afholdt et sponsorarrangement, hvor der vil være mad og drikke og et foredrag af en spændende og inspirerende person.

Sølv sponsor:

Som sølv sponsor får man sit logo på vores hjemmeside, og man bliver omtalt på vores Facebook side samt i vores nyhedsbrev.

For et mindre beløb, vil man blive tilbudt et sponsorarrangement, hvor der vil være mad og drikke og et foredrag af en spændende og inspirerende person.

Bronze sponsor:

Som bronze sponsor man sit logo på vores hjemmeside, og man  bliver omtalt på vores Facebook side samt i vores nyhedsbrev.

Hvad går støtten til:

Den støtte, vi får via sponsorater, går 100 % til TSK løbere. Det kan f.eks. være støtte til konkurrence gebyr, som Tårnby Skøjteklub som den eneste klub i Danmark dækker fuldt ud for alle vores løbere.

Vi afholder en del arrangementer, som ikke har noget med skøjteløb at gøre; det er for at fremme det sociale sammenhold i klubben. Af arrangementer kan nævnes, har vi fælles overnatninger og spisning, Halloween, Mortens aften, juleklip, kagens dag og perledag mm.

Mere information her:

Du kan læse mere om TSK i denne folder.

Vores sponsoraftale kan hentes her.