Nyt medlem

Indmeldelse

Vil du gerne starte med at løbe på skøjter, skal du henvende dig til klubben. Sådan gør du – Kom ned i klubben, hvor der er mulighed for en  prøvetime om lørdagen. Alle er velkomne.

Flyer om TSK

Velkommen til Skøjteskolen

Velkommen til Mini holdet

Velkommen til K-Aspriranter

Velkommen til FunSkate

Velkommen til K-holdet

Velkommen til M-holdet

Konkurrence guide

Beklædning:
Det er koldt i skøjtehallen, så det er vigtigt med fingervanter.

Der er ikke store krav til træningstøj.  Dog kan TSK anbefale, at påklædningen giver bevægelsesfrihed og sidder forholdsvis tæt til kroppen. Det kan være f.eks. gamachebukser, strømpebukser og gerne lag-på-lag tøj. Store jakker, cowboybukser, og lange kjoler er ikke hensigtsmæssige.

Til off-ice anbefaler TSK almindeligt træningstøj (se ovenstående) – kondisko er påkrævet!​

Har man langt hår, vil TSK meget gerne have håret som minimum væk fra øjne, og gerne i f.eks. hestehale.

Hvis man ønsker kan man bruge cykelhjelm, så er det fint nok på skøjteskolen. Dog behøver ikke man det under normale omstændigheder ikke, og TSK har ingen krav om sikkerhedsudstyr.

Hvis man ønsker at bestille noget TSK – tøj kan man se mere info her

Lejevilkår for skøjter

Skøjterne opbevares igennem sæsonen af lejeren.

Lejeren er ansvarlig for almindelig vedligeholdelse af skøjten, såsom udskiftning af snørebånd samt nødvendig slibning af klinger.

Slibning af klinger må kun foretages af Tårnby Skøjte Klub. Slibning af klubskøjter er gratis, og snørebånd kan afhentes hos sliberen.

Klingebeskyttere skal altid bruges udenfor isen. Dog må klingebeskyttere ikke sidde på klingen efter endt brug, da klingen vil ruste. Det er ligeledes vigtigt at klingen er tør, når skøjterne stilles væk. Klingerne skal derfor tørres af efter hver brug.

Ved beskadigelse, misfarvning, rust eller anden misligholdelse af skøjterne ud over almindelig slitage, vil lejeren holdes ansvarlig for reparation eller nyanskaffelse.

TSK registrerer, hvilke skøjter løberne lejer. Skøjterne skal afleveres senest ved sæsonens sidste dag til den ansvarlige i skøjterummet. Ved bortkomst af skøjter vil lejeren gøres ansvarlig for omkostninger til nyanskaffelse (cirka 2.000 kr).

Ved udmeldelse af klubben, skal skøjterne straks afleveres.

Betaling af kontingent, skøjteleje og andet

I forbindelse med registrering af en ny løber betales første rate af kontingent (se herunder) samt skøjteleje. Dette foregår normalt med Dankort, men kan i særlige tilfælde arrangeres via Mobilepay eller bankoverførsel.

Alle hold, undtaget skøjteskolen, betaler kontingent, som opkræves for 2 måneder forud 15/8, 1/10, 1/12, og 1/2

Skøjteskolen betaler ved opstart for september + depositum af skøjter herefter 1/10, 1/12, og 1/2

Se yderligere information vedrørende kontigent

Restance (kontingent, depositum og andet)

I tilfælde af restance til Tårnby Skøjte Klub, såsom kontingent eller skøjteleje/depositum, deltagergebyr m.m. fremsendes en rykker, her pålægges et rykkergebyr på kr. 100,00 med krav om betaling indenfor 8 dage.

I tilfælde af forsat restance vil medlemmet ikke kunne modtage træning, før restancen er indfriet.

Ydermere, vil der blive fremsendt en anden rykker pålagt et rykkergebyr på kr. 200,00 med krav om betaling indenfor 8 dage.

Udestår betaling stadig efter ovenstående 8 dages tidsfrist (2 rykkere) vil beløbet uden yderligere varsel blive overdraget til inkasso, hvor inkassoomkostninger pålægges medlemmet (under 18 år medlemmets forældre).