Prøvetime i TSK

Prøvetime

Vil du gerne starte med at løbe på skøjter, skal du henvende dig til klubben. Sådan gør du - Kom ned i klubben, hvor der er mulighed for en prøvetime om lørdagen (familietimen fra kl. 14.00-15.00). Alle er velkomne.

Prøvetimen er i Familietimen, der ligger hver lørdag, hvor klubbens dygtige trænere vil stå til rådighed. Det koster 30 kr. for en prøvetime, inklusiv lån af et par af vores gode skøjter.

Mindre børn, som skønnes ikke at kunne klare sig selv på isen, begynder på familieholdet. Familieholdet er på is samtidig med prøvetimerne.

På familieholdet stilles der særskilt undervisning til rådighed for de mindste løbere. Når barnet kan klare sig selv, flyttes det til skøjteskolen. Det er trænernes vurdering, der er afgørende for, hvornår barnet kan flyttes til skøjteskolen, samt hvilket hold det skal gå på. På skøjteskolen stater på rød, blå, gul og derefter grønt.

Se TSK´s træningsplan her

Se TSK´s hold struktur her

Kom i god tid, så vi kan nå at finde et par skøjter til jer 🙂 Husk vanter!

Flyer om TSK

Vedr. kontingent se her  og nyt medlem