Prøvetime

Vil du gerne starte med at løbe på skøjter, skal du henvende dig til klubben. Sådan gør du - Kom ned i klubben, hvor der er mulighed for en gratis prøvetime om lørdagen. Alle er velkommen.

Prøvetimen er i Familietimen, der ligger hver lørdag, hvor klubbens dygtige trænere vil stå til rådighed, den 1. prøvetime er gratis.
Derefter koster det kr. 25,00 incl. lån af skøjter.

Mindre børn, som skønnes ikke at kunne klare sig selv på isen, begynder på familieholdet. Familieholdet er på is samtidig med prøvetimerne.

På familieholdet stilles der særskilt undervisning til rådighed for de mindste løbere. Når barnet kan klare sig selv flyttes det til skøjteskolen. Det er trænernes vurdering, der er afgørende for, hvornår barnet kan flyttes til skøjteskolen, samt hvilket hold det skal gå på.

Se TSK´s træningsplan her

Kom i god tid så vi kan nå at finde et par skøjter til jer 🙂 Husk vanter!

Vedr. kontingent se her