TSK´s træner team

Michael Tyllesen (Cheftræner)

Min skøjtekarriere startede som 7 årig i Hvidovre Skøjte Klub. Jeg er 6 gange dansk mester, 2 gange nordisk mester, bronze vinder ved Skate Canada 'Grand Prix', 9 gange VM-deltager, 8 gange EM deltaget (4 gange i Top 10), samt 2 gange OL deltager, i '94 og '98, med en 9. plads i Nagano ‘98. I år 2000 blev jeg professionel og turnerede 10 år med verdens største live entertainment show, Holiday on ice, som Principal i showet. Jeg har tidligere været national skøjtedommer i 10 år og været kommentator på Eurosport. Udover skøjteverdenen har jeg sideløbende med jeg selv trænede i 90’erne, arbejdet 4 år i reklamebranchen, som reklameassistent og elevplads, som rentegner.

I juni 2015 blev jeg færdiguddannet diplomtræner, den højeste uddannelse under Danmarks idrætsforbund. I sept. 2017 blev jeg uddannet 'Teknisk Specialist' og i perioden 2019-2020 er jeg igang med en international træneruddanelse arrangeret af ISU (International Skating Union). Er Cheftræner i TSK siden 2011.

Natasha Lee Dann (Træner)

Jeg er fra 1987 og har stået på skøjter siden jeg kunne gå (10 mdr gammel) ville bestemt aldrig tage mine skøjter af og græd, hvis ikke jeg kunne komme til at skøjte.

Min aller første konkurrence var jeg 5 år. Jeg har konkurreret i udlandet på højt niveau og var en del af Team Danskate igennem ISU. Bl.a. 3 x NM. Jeg har gået til Ballet og gået i mange år til dans for at lære, hvordan man skal bevæge kroppen og udtrykke sig. Så, at danse forskellige stilarter kan jeg. Jeg har været 2X Senior Dansk mester i 2006 & 2007. I 2009 stoppede jeg med at konkurrere og begyndte så professionelt med skøjte shows. Har været meget berejst og både opvist på krysttogtskibe, i forlystelse parker, juleshows og bl.a Holiday On Ice i 5 år. Så 8 år med en masse erfaringer og gode minder i bagagen og igennem den megen skøjtning, har også lært mig at være energisk og pligtopfyldende. Det kan jeg kun takke min mor for den opbakning og støtte og alle de penge det nu har kostet hende, ved at få mig til dér, hvor jeg havde drømt om at være.

Ikke at forglemme har jeg naturligvis også hjælpetræner og klubtræner uddannelsen

Louise Wassard Stielund (Træner fra 1/2 2020)

Jeg er  fra 1999 og er pt. i gang med at uddanne sig til sygeplejerske i København.

Jeg har skøjtet, siden hun var tre år gammel (bl.a. i TSK). Jeg har været gammel mesterskabsløber, og har deltaget i bl.a. Sjællandsmesterskaberne, Danmarksmesterskaberne og internationale konkurrencer i Island, Frankrig og Sverige.

Jeg været træner siden 2013, og taget hjælpetræneruddannelsen, klubtræneruddannelsen og er herudover også uddannet FunSkate Bedømmer og Teknisk Specialist (igennem dansk Skøjte Union).

Jeg har deltaget på seminarer med verdenskendte trænere, heriblandt Ravi Walia. Louise har en stor passion for skøjteløb og det at arbejde med mennesker, fordi hun elsker at se udviklingen hos den enkelte – både fysisk og mentalt.

 

Lene Skibby (Træner, web master og kordinator)

Jeg hedder Lene Skibby… men de fleste kender mig som Lene "Svendsen", da jeg har været tilknyttet Tårnby Skøjte Klub - lige siden jeg var 10 år.

Jeg var den første TSKér  som udførte dobbelt Axel og 2 trippel spring, men også deltog i DSU konkurrencer - dvs. DM/SM mm. i hele Tårnby's historie. Jeg har det der svare til DSU guld mærke (Stort sølv). Jeg stoppede på eliteplan som 25 årig.

Jeg startede med at være træner, da jeg var 15 år – Og frem til nu (dvs. over 30 års jubilæum i TSK) ! Igennem årene har jeg haft flere forskellige hold (Skøjteskolen, FunSkate, formationsløb, off ice og voksenhold mm) - men hjælper stadig til, på alle hold, hvis der er brug for det.

Nu træner jeg de "store" på skøjteskolen, hvor vi træner "hårdt", men har det sjovt. Jeg har en uddannelse fra Doctor Mauer træneruddannelse. Ud over dette, har været rulle og skøjte dommer i rigtig mange år. Men da jeg fik min datter stoppede jeg, da tiden blev knap. Pt jeg er også tilknyttet DSU som beregner.

Jeg godt lide at være kreativ, og har stået for mange kulisser til både jule og afslutning show, sammen med de mange søde TSK børn. Vi er som en stor skøjte familie - og det sætter jeg stor pris på !

Til dagligt sidder jeg som indkøber hos Icopal Danmark ApS, på Amager. Og der har jeg været små 30 år. Jeg er gift med Brian Skibby (TSK´s formand) og har Annika som træner på M-holdet. Jeg elsker at rejse (også med TSK) hygge og være i sommerhuset - men er lidt svært når man er så meget i TSK 😉

Ida Gudmand (Træner)

Jeg hedder Ida og jeg er fra 1997. Jeg har siden jeg var 8 år, været en del af Tårnby Skøjte Klub. Jeg har været mesterskabsløber og derefter konkurence løber og har altid elsket at løbe til konkurence, med fine kjoler og gode programmer. Jeg er uddannet som hjælpe træner gennem Dansk skøjte Union (DSU) og DIF og har været træner siden 2013. Jeg har også en Funskate dommer uddannelse. Jeg holder meget af at træne de forskellige hold, og de mange forskellige niveauer. Jeg elsker at være i TSK! Og føler mig rigtig meget på hjemmebane når jeg er i hallen

Cecilie Pentikainen Christensen (Træner)

Jeg er fra 1999 og da jeg var 6 år startede jeg til kunstskøjteløb. Det startede med mine forældre synes jeg skulle dyrke noget sport også prøvede de at tage mig ned i Tårnby Skøjte Klub til en prøv time. Siden den dag har jeg gået til kunstskøjteløb. Jeg er stadig aktiv løber som ‘’K’’onkurrenceløber.

Jeg har taget hjælpetræneruddannelse igennem DSU og DIF. Jeg er træner for skøjterskolen på gult hold, mini og FunSkate holdet.

Jeg hjælper også til på nogen K holdene. Jeg kan godt lide at se udviklingen hos de forskellige løber på den ene eller den anden side.

Ved siden af hallen er jeg uddannet pædagogisk assistent. Udover dette er jeg fysiurgisk massør, og sports behandler med speciale indenfor idrætsskader.

Louise Annfeldt Mejer (Træner og FunSkate ansvarlig)

Jeg hedder Louise Annfeldt Mejer, jeg er født i 1998

Jeg startede med at skøjte som 8 årig, og har, lige siden Funskate konkurrencerne i 2009 startede, brugt al min tid på Funskate. Jeg har over halvdelen af min tid som skøjteløber været i Tårnby Skøjteklub. Derudover er jeg uddannet hjælpetræner gennem DSU og DIF.  Desuden er jeg uddannet Funskate-dommer og TSK´s Funskate-ansvarlige. 

Jeg  har taget hjælpetræner uddannelsen gennem DSU og DIF tilbage i 2015 og har siden da været træner i klubben hvor jeg har trænet bl.a. skøjteskolens blå hold, U3-holdet og vores FunSkate-hold. Jeg tager også gerne til Funskate-konkurrencerne

Udover at bruge tid i skøjteklubben har jeg gået på handelsgymnasium og er lige startet på en videregående uddannelse, nemlig som logistikøkonom. Så her håber jeg lærer en masse spændende, hun senere kan bruge til at optimere vores logistiske processer og gavne vores TSK-organisation. 

Line Edvardsen (Træner)

Jeg er fra 1993 og uddannet sygeplejerske, og har arbejdet på barselsgangen og neonatal afdeling. Jeg er nu igang med at videreuddanne mig til sundhedsplejerske.

Jeg startede til skøjtning, da jeg var 6 år i Tårnby skøjteklub, og har derfor mange års erfaring med isen. Jeg underviser i kunstskøjteløb på skøjteskolen, på begynderholdet. Jeg ønsker et hold med god stemning og lysten til at blive bedre. Udover dette har jeg taget flere uddannelser indenfor skøjtefaget. Jeg er uddannet hjælpetræner igennem DSU og DIF og er uddannet til dommer til DSU konkurrencerne, uddannet dommer til Funskate konkurrencerne og til sidst er jeg uddannet beregner til Funskate.

Selina Holst (Træner)

Jeg hedder Selina Holst, og jeg er født i 2002.

Jeg har skøjtet siden jeg var 6 år gammel, og har været konkurrenceløber i mange år.

Jeg har taget hele hjælpetræner uddannelsen igennem DSU, og jeg er normalt træner på skøjteskolen. Hvis jeg ikke er i skøjtehallen, er jeg i skole eller i gang med at lave en masse lektier.

Jeg går på Tårnby Gymnasium og elsker derfor at komme til træning og få noget andet med en anden disciplin i fokus.

Jeg er en glad og smilende pige, som ønsker et hold med glæde og selvfølgelig også en masse læring og disciplin J

Pia Møgelgaard (Hjælpetræner)

Jeg hedder Pia, jeg er selvstæning statsautoriseret fodterapeut. Jeg har været tilknyttet TSK siden 2012, hvor min datter startet med at gå til kunstskøjteløb. Jeg fik selv rigtig lyst, til at løbe på skøjter og startet året efter på skøjteskolen. Da min interesse for kunstskøjteløb voksede markant, og at der på det tidspunkt ikke rigtig var noget hold for voksende, satte jeg det mål , at jeg ville blive dygtigere samt  tage hjælpetræneruddannelsen , så jeg en dag ville kunne blive træner og oprette et voksenhold.

Min holdning er, at det er aldrig for sent til at lære noget nyt uanset alder ;).

Den drøm er gået i opfyldelse, så nu er jeg træner for voksenholdet samt har mini, U3 og M3 til off-ice.  Jeg er forsat aktiv løber på FunSkate holdet og er super glad for dette.

 

Annika Skibby (Hjælpetræner)

Pt går hun på Mesterskabs holdet (M), og er under uddannelse.

Igennem DSU og TSK´s har hun taget hjælpetræner uddannelsen, hvor de også indgår i en del af skøjteskolen og familietimens undervisning. Annika er træner om lørdagen på gult hold (skøjteskolen), og hver anden søndage på Mini/FunSkate -  når hun altså ikke deltager i konkurrencer.

TSK går meget ind for at uddannet sine egne træner, med den rette klubånd. TSK er stolte af have dem en del af træner teamet

Charlotte Lütken (Hjælpetræner)

Pt går hun på Mesterskabs holdet (M), og er under uddannelse.

Igennem DSU og TSK´s har hun taget hjælpetræner uddannelsen, hvor de også indgår i en del af skøjteskolen og familietimens undervisning. Charlotte er træner om lørdagen på blåt hold (skøjteskolen), og hver anden søndage på Mini/FunSkate -  når hun altså ikke deltager i konkurrencer.

TSK går meget ind for at uddannet sine egne træner, med den rette klubånd. TSK er stolte af have dem en del af træner teamet

Ellen Garver Danielsen (Hjælpetræner)

Pt går hun på Mesterskabs holdet (M), og er under uddannelse.

Igennem DSU og TSK´s har hun taget hjælpetræner uddannelsen, hvor de også indgår i en del af skøjteskolen og familietimens undervisning. Ellen er træner om lørdagen på rødt hold (skøjteskolen), og hver anden søndage på Mini/FunSkate -  når hun altså ikke deltager i konkurrencer.

TSK går meget ind for at uddannet sine egne træner, med den rette klubånd. TSK er stolte af have dem en del af træner teamet

Ida Fabricius (Hjælpetræner aspirant)

Pt går hun på Mesterskabs holdet (M), og er under uddannelse.

Ida er  under uddannelse som hjælpetræner. Dette er igennem DSU og TSK´s uddannelses program, hvor de også indgår i en del af skøjteskolen og familietimens undervisning.

Ida har været udstationeret på Vojens efterskole. Hun er vendt tilbage igen i TSK, også efter en lang skades-pause. Ida er pt. off ice træner.

TSK går meget ind for at uddannet sine egne træner, med den rette klubånd. TSK er stolte af have dem en del af træner teamet

Freja Grøndahl (Hjælpetræner aspirant)

Pt går hun på Novice K1 holdet, og bliver  uddannet igennem DSU og TSK.

Dette er igennem DSU´s hjælpetræneruddannelse og en del af skøjteskolen/familie timens undervisning i TSK.

TSK går meget ind for at uddannet sine egne træner, med den rette klubånd. TSK er stolte af snart kunne have hende med, som del af træner teamet.

Hun hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og familie timen.

(Afventer foto)

Flora Rølling (Hjælpetræner aspirant)

Pt går hun på Novice K2 holdet, og bliver  uddannet igennem DSU og TSK.

Dette er igennem DSU´s hjælpetræneruddannelse og en del af skøjteskolen/familie timens undervisning i TSK.

TSK går meget ind for at uddannet sine egne træner, med den rette klubånd. TSK er stolte af snart kunne have hende med, som del af træner teamet.

Hun hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og familie timen.

 

Hannah (Hold i hånd pige)

Pt går hun på Novice K1 holdet, og skal i fremtiden uddannes igennem DSU og TSK.

Dette er igennem DSU´s hjælpetræneruddannelse og en del af skøjteskolen/familie timens undervisning i TSK.

TSK går meget ind for at uddannet sine egne træner, med den rette klubånd. TSK er stolte af snart kunne have hende med, som del af træner teamet.

Hun hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og familie timen.

 

Mikkeline (Hold i hånd pige)

Pt går hun på Novice K1 holdet, og skal i fremtiden uddannes igennem DSU og TSK.

Dette er igennem DSU´s hjælpetræneruddannelse og en del af skøjteskolen/familie timens undervisning i TSK.

TSK går meget ind for at uddannet sine egne træner, med den rette klubånd. TSK er stolte af snart kunne have hende med, som del af træner teamet.

Hun hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og familie timen.

 

Andrea (Hold i hånd pige)

Pt går hun på Junior K1 holdet, og skal i fremtiden uddannes igennem DSU og TSK.

Dette er igennem DSU´s hjælpetræneruddannelse og en del af skøjteskolen/familie timens undervisning i TSK.

TSK går meget ind for at uddannet sine egne træner, med den rette klubånd. TSK er stolte af snart kunne have hende med, som del af træner teamet.

Hun hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og familie timen.

(Afventer foto)

Julie Krøyer Svendsen (Off ice hjælpetræner frem til 1/2 2020)

Julie er "gammel" TSKér og konkurrence løber - og har været tilknyttet TSK af flere omgange.

Julie er også elite svømmer på højt plan, hvor hun er både dansk og nordisk mester. Hun har også deltaget i Junior EM. Til dagligt går hun på gymnasiet via Team Danmark.

Hun ved hvad det vil sige at skøjte, og træne på højt plan. Også kender hun jo klubben rigtig godt.

Julie er off ice træner frem til den 1/2 2020 - derefter bliver timerne brug i vandet,  hvor hun har valgt at fokusere mere på hendes svømning (igen). TSK har sat stor pris på Julie, vil gerne takke for hendes arbejde og hjælp i TSK. Hvis vandet fryser, er Julie jo altid velkommen i TSK.

(Afventer foto)

Signe Düring (Ballet)

Signe har danset fra hun var 6 år. Hun er uddannet 1989-1992 København, London og Warszawa. Klassisk ballet og jazz ballet

Hun har været med i forskellige forestillinger og TV/film.

Forestillinger: Evita, Hair, Grease, Jesus Christ Superstar, Fame, Dødens triumf, Cirkus revyen mf.
Film: TV, turneret med store danske solister som Infernal.

Undervisning i rigtig mange ting lige fra børn til voksne. Ballet alle aldersklasser 6-voksen, begynder til øvede. Jazz: øvede og let øvede børn og voksne. Yoga og Zumba instruktør 2012-18 fitnessdk og fitness World.

Signe har Peter Viggo som skøjter (mini), med også Franziska som hjælper en gang i mellem i TSK 🙂

Til dagligt er Signe læge (PhD i medicin 2014 og speciallæge i psykiatri 2016). Certificeret i kognitiv adfærds terapi. Klinisk lektor på Københavns universitet.

(Afventer foto)

Desirée Skov (Hjælpetræner – vikar)

Da jeg var 6 år så jeg en skøjtekonkurrence i fjernsynet og blev så betaget af kjolerne og det yndefulde i sporten at jeg plagede mine forældre om at blive skøjteløber og det har jeg så været siden.

Jeg har været vant til at have en østeuropæisk træner selv, hvilket indebar en meget koncentreret træning med disciplin i fokus. Disciplinen har jeg optaget i min egen undervisning på isen, men har krydret den med den danske tankegang om at læring sker bedst når man trives både med sig selv og andre, så der er også plads til at vi kan have det sjovt og at man kan støtte og hjælpe de andre løbere på holdet.

Når jeg ikke er i skøjtehallen er jeg lærer og jeg bruger tit teorierne fra studiet i mit arbejde på isen.

Siden jeg begyndte at være træner som 15årig har jeg taget DSU og DIF's hjælpetræneruddannelse, DSU's dommeruddannelse og ligeledes Funskates dommer- og beregnerkursus.

Jeg har så mange gode oplevelser og minder fra Tårnby Skøjte Klub gennem tiden, og håber at jeg i mange år endnu kan give lige så gode minder videre til alle mine løbere.

 

Nicole Romanova Jensen (hjælpetræner aspirant – vikar)

Pt går hun på Mesterskabs holdet (M). Men er i øjeblikket Georgien, hvor hun også træner skøjteløb.

Igennem DSU og TSK´s har hun taget hjælpetræner uddannelsen.

TSK går meget ind for at uddannet sine egne træner, med den rette klubånd.

Hun hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og familie timen - og når hun er i Danmark.

(Afventer foto)

Brian Skibby (Off Ice træner og formand)

Jeg hedder Brian Skibby og arbejder dagligt som IT-Chef hos Dagbladet Børsen. Udover mit normale job på Børsen, står jeg også får vores motionsrum og laver træningsprogrammer for medarbejderne på Børsen. Jeg har trænet mange former for sport siden jeg var barn, og træner stadig løb, svømning, cykling og styrketræning regelmæssigt. Jeg deltager ivrigt i alle forme for konkurrencer, og det gælder både løb og triathlon. Jeg har læst idræt og følger stadig meget med i udviklingen inden for motion og træning. Jeg har læst psykologi på aftenskole og har deltaget i en del kurser om indlæring og træning via leg. Jeg har derudover en masse kurser i førstehjælp, deriblandt hjerteredning ved brug af defibrillator.

I øvrigt er jeg også TSK´s formand !