Trænere

Michael Tyllesen

people_michaeltyllesenMin skøjtekarriere startede som 7 årig i Hvidovre Skøjte Klub. Jeg er 6 gange dansk mester, 2 gange nordisk mester, bronze vinder ved Skate Canada Grand Prix, 9 gange VM-deltager, 8 gange EM deltaget (4 gange i Top 10), samt 2 gange OL deltager, i 94 og 98, med en 9. plads i Nagano 1998. I år 2000 blev jeg professionel og turnerede 10 år med verdens største live entertainment show, Holiday on ice, som Principal i showet. Jeg har tidligere været national skøjtedommer i 10 år. Som bi-erhverv er jeg kommentator på Eurosport ved internationale skøjtekonkurrencer. Udover skøjteverdenen har jeg tidligere arbejdet 4 år i reklamebranchen, som reklameassistent og elevplads som rentegner. I juni 2015 blev jeg færdiguddannet som diplomtræner, som er Danmarks idrætsforbunds højeste træneruddannelse og i sept. 2017 er jeg uddannet teknisk specialist under Dansk skøjte union.

Natasha Lee Dann

Jeg er fra 1987 og har stået på skøjter siden jeg kunne gå (10 mdr gammel) ville bestemt aldrig tage mine skøjter af og græd, hvis ikke jeg kunne komme til at skøjte.

Min aller første konkurrence var jeg 5 år. Jeg har konkurreret i udlandet på højt niveau og var en del af Team Danskate igennem ISU. Bl.a. 3 x NM. Jeg har gået til Ballet og gået i mange år til dans for at lære, hvordan man skal bevæge kroppen og udtrykke sig. Så, at danse forskellige stilarter kan jeg. Jeg har været 2X Senior Dansk mester i 2006 & 2007. I 2009 stoppede jeg med at konkurrere og begyndte så professionelt med skøjte shows. Har været meget berejst og både opvist på krysttogtskibe, i forlystelse parker, juleshows og bl.a Holiday On Ice i 5 år. Så 8 år med en masse erfaringer og gode minder i bagagen og igennem den megen skøjtning, har også lært mig at være energisk og pligtopfyldende. Det kan jeg kun takke min mor for den opbakning og støtte og alle de penge det nu har kostet hende, ved at få mig til dér, hvor jeg havde drømt om at være.

Ikke at forglemme har jeg naturligvis også hjælpetræner og klubtræner uddannelsen

Lene Skibby

Jeg hedder Lene Skibby… men de fleste kender mig som Lene "Svendsen", da jeg har været tilknyttet Tårnby Skøjte Klub - lige siden jeg var 10 år. Til dagligt sidder jeg som indkøber hos Icopal Danmark ApS, på Amager. Og der har jeg været de sidste 25 år. Jeg startede med at være træner, da jeg var 15 år – Og frem til nu ! Igennem årene har jeg haft flere forskellige hold (skøjteskolen, funskate, formationsløb, office og voksenhold mm). Nu træner jeg de "store" på skøjteskolen, hvor vi træner hårdt, men har det sjovt. Jeg har en uddannelse fra Doctor Mauer træneruddannelse. Ud over det, har været rulle og skøjte dommer i rigtig mange år. Men da jeg fik min datter stoppede jeg, da tiden blev knap. Jeg var den første som kom til en DSU konkurrence- dvs. DM/SM mm. i Tårnby's histore. Jeg har det der svare til DSU guld mærke (Stort sølv). Jeg stoppede på eliteplan som 25 årig. Udover det kan jeg godt lide at være kreativ, og har stået for mange kulisser til både jule og afslutning show, sammen med de mange søde TSK børn. Vi er som en stor familie - og det sætter jeg stor pris på !

Louise Annfeldt Mejer

Jeg hedder Louise Annfeldt Mejer, jeg er født i 1998 og går til dagligt på Niels Brock HHX.

Jeg startede med at skøjte som 8 årig, og har, lige siden Funskate konkurrencerne i 2009 startede, brugt al min tid på Funskate. Jeg har over halvdelen af min tid som skøjteløber været i Tårnby Skøjteklub. Derudover er jeg uddannet hjælpetræner gennem DSU og DIF. 

Line Edvardsen

Jeg er fra 1993 og er uddannet sygeplejerske. Til dagligt arbejder jeg på en børneafdeling. Jeg startede til skøjtning, da jeg var 6 år i Tårnby skøjteklub, og har derfor mange års erfaring med isen. Jeg underviser i kunstskøjteløb på skøjteskolen, på begynderholdet. Jeg ønsker et hold med god stemning og lysten til at blive bedre. Udover dette har jeg taget flere uddannelser indenfor skøjtefaget. Jeg er uddannet hjælpetræner igennem DSU og DIF og er uddannet til dommer til DSU konkurrencerne, uddannet dommer til Funskate konkurrencerne og til sidst er jeg uddannet beregner til Funskate.

Cecilie Pentikainen Christensen

Jeg er fra 1999 og da jeg var 6 år startede jeg til kunstskøjteløb. Det startede med mine forældre synes jeg skulke dyrke noget sport og så prøvede de at tage mig ned i Tårnby Skøjte Klub til en prøv time. Siden den dag har jeg gået til kunstskøjteløb og gør det stadig. Jeg har taget hjælpetræner uddannelse igennem DSU og DIF. Jeg er træner for skøjterskolen, mini og har FunSkate holdet om søndagen.

Når jeg ikke er i hallen er jeg i gang med at uddanne mig som pædagog, på UCC Carlsberg.

Afventer foto

Selina Holst

Jeg hedder Selina Holst, og jeg er født i 2002.

Jeg har skøjtet siden jeg var 6 år gammel, og har været konkurrenceløber i mange år.

Jeg har taget halvdelen af hjælpetræner uddannelsen igennem DSU, og jeg er normalt træner på skøjteskolen. Hvis jeg ikke er i skøjtehallen, er jeg i skole eller i gang med at lave en masse lektier.

Jeg går i 9´klasse og elsker derfor at komme til træning og få noget andet med en anden disciplin i fokus.

Jeg er en glad og smilende pige, som ønsker et hold med glæde og selvfølgelig også en masse læring og disciplin J

Afventer foto

 

Pia Møgelgaard

Jeg hedder Pia og til dagligt studere jeg til statsautoriseret fodterapeut. Jeg har været tilknyttet TSK siden 2012, hvor min datter startet med at gå til kunstskøjteløb. Jeg fik selv rigtig lyst, til at løbe på skøjter og startet året efter på skøjteskolen. Da min interesse for kunstskøjteløb voksede markant, og at der på det tidspunkt ikke rigtig var noget hold for voksende, satte jeg det mål , at jeg ville blive dygtigere samt  tage hjælpetræneruddannelsen , så jeg en dag ville kunne blive træner og oprette et voksenhold.

Min holdning er, at det er aldrig for sent til at lære noget nyt uanset alder ;).

Den drøm er gået i opfyldelse, så nu er jeg træner for voksenholdet samt har mini, U3 og M3 til off-ice.  Jeg er forsat aktiv løber på FunSkate holdet og er super glad for dette.

Afventer foto

(Hjælpetræner på voksen hold og off-ice)

Brian Skibby

Jeg hedder Brian Skibby og arbejder dagligt som IT-Chef hos Dagbladet Børsen. Udover mit normale job på Børsen, står jeg også får vores motionsrum og laver træningsprogrammer for medarbejderne på Børsen. Jeg har trænet mange former for sport siden jeg var barn, og træner stadig løb, svømning, cykling og styrketræning regelmæssigt. Jeg deltager ivrigt i alle forme for konkurrencer, og det gælder både løb og triathlon. Jeg har læst idræt og følger stadig meget med i udviklingen inden for motion og træning. Jeg har læst psykologi på aftenskole og har deltaget i en del kurser om indlæring og træning via leg. Jeg har derudover en masse kurser i førstehjælp, deriblandt hjerteredning ved brug af defibrillator.