TSK´s træner-team

Michael Tyllesen (Cheftræner)

Min skøjtekarriere startede som 7-årig i Hvidovre Skøjte Klub. Jeg er 6 gange dansk mester, 2 gange nordisk mester, bronzevinder ved Skate Canada 'Grand Prix', 9 gange VM-deltager, 8 gange EM deltager (4 gange i Top 10), samt 2 gange OL deltager, i '94 og '98, med en 9. plads i Nagano ‘98. I år 2000 blev jeg professionel og turnerede 10 år med verdens største live entertainment show, Holiday on ice, som Principal i showet. Jeg har tidligere været national skøjtedommer i 10 år, og været kommentator på Eurosport. Udover skøjteverdenen har jeg sideløbende med jeg selv trænede i 90’erne, arbejdet 4 år i reklamebranchen, som reklameassistent og med elevplads som rentegner.

I juni 2015 blev jeg færdiguddannet diplomtræner, den højeste uddannelse under Danmarks idrætsforbund. I september 2017 blev jeg uddannet 'Teknisk Specialist' og i perioden 2019-2020 er jeg igang med en international træneruddannelse arrangeret af ISU (International Skating Union). Jeg har været cheftræner i TSK siden 2011.

Louise Wassard Stielund (Træner og Skøjteskole- og FunSkate Ansvarlig)

Jeg er  fra 1999 og er pt. i gang med at uddanne sig til sygeplejerske i København.

Jeg har skøjtet, siden jeg var tre år gammel (blandt andet i TSK). Jeg har været mesterskabsløber, og har deltaget i blandt andet Sjællandsmesterskaberne, Danmarksmesterskaberne og internationale konkurrencer i Island, Frankrig og Sverige.

Jeg været træner siden 2013, og taget hjælpetræneruddannelsen, klubtræneruddannelsen og er herudover også uddannet FunSkate Bedømmer og Teknisk Specialist (igennem dansk Skøjte Union).

Jeg har deltaget på seminarer med verdenskendte trænere, heriblandt Ravi Walia. Jeg har en stor passion for skøjteløb og det at arbejde med mennesker, fordi jeg elsker at se udviklingen hos den enkelte – både fysisk og mentalt.

Nanna Jiang Hansen (Træner)

Jeg er fra 1998 og er lige startet på Københavns Universitet, hvor jeg læser kinastudier. Herudover arbejder jeg også som vikar på et fritidshjem.
Jeg har skøjtet, siden jeg var 4 år gammel og har løbet i mesterskabsrækken, hvor jeg blandt andet har deltaget i Sjællands- og Danmarksmesterskaberne.

Jeg har været træner siden 2011 og har både hjælpetræneruddannelsen og klubtræneruddannelsen. Derudover er jeg uddannet FunSkate bedømmer, men er også færdiguddannet som national dommer gennem Dansk Skøjte Union.

Jeg kan godt lide at være skøjtetræner, da det at arbejde med børn og unge giver mig en glæde i sin hverdag, som gør, at arbejde føles som et frirum.

 

Lene Skibby (Træner, web master og kordinator)

Jeg hedder Lene Skibby… men de fleste "gamle TSKér" kender mig som Lene "Svendsen", da jeg har været tilknyttet Tårnby Skøjte Klub lige siden jeg var 10 år.

Jeg var den første TSK'er som udførte dobbelt Axel og flere triple-spring, og deltog også i DSU konkurrencer - dvs. DM/SM mm. i hele Tårnby's historie. Jeg har det der svarer til DSU guld mærke (Stort sølv). Jeg stoppede på eliteplan som 25 årig.

Jeg startede med at være træner, da jeg var 15 år – og frem til nu (dvs. over 30 års jubilæum i TSK)! Igennem årene har jeg haft flere forskellige hold (Skøjteskolen, FunSkate, formationsløb, off-ice og voksenhold mm.) - men hjælper stadig til på alle hold, hvis der er brug for det.

Nu træner jeg de "store" på skøjteskolen, hvor vi træner "hårdt", men har det sjovt. Jeg har en uddannelse fra Doctor Mauer træneruddannelse. Ud over dette, har jeg været rulle- og skøjtedommer i rigtig mange år. Men da jeg fik min datter stoppede jeg, da tiden blev knap. Pt. jeg er tilknyttet DSU som beregner.

Jeg godt lide at være kreativ, og har stået for mange kulisser til både juleshows og afslutningsshows, sammen med de mange søde TSK børn. Vi er som en stor skøjtefamilie - og det sætter jeg stor pris på!

Til dagligt sidder jeg som indkøber hos Icopal Danmark ApS, på Amager. Og der har jeg været små 30 år. Jeg er gift med Brian Skibby (TSK's formand) og har datter - Annika, som træner på M-holdet. Jeg elsker at rejse (også med TSK) hygge og være i sommerhuset - men det er lidt svært når man er så meget i TSK 😉

Cecilie Pentikainen Christensen (Træner)

Jeg er fra 1999 og da jeg var 6 år startede jeg til kunstskøjteløb. Det startede med, at mine forældre syntes jeg skulle dyrke noget sport, og så prøvede de at tage mig med i Tårnby Skøjte Klub til en prøvetime. Siden den dag har jeg gået til kunstskøjteløb. Jeg er stadig aktiv løber som ‘’K’’onkurrenceløber.

Jeg har taget hjælpetræneruddannelsen igennem DSU og DIF. Jeg er træner for skøjteskolen på gult hold, mini og FunSkate holdet.

Jeg hjælper også til på nogle af K-holdene. Jeg kan godt lide at se udviklingen hos de forskellige løbere på den ene eller den anden måde.

Ved siden af skøjtehallen er jeg uddannet pædagogisk assistent. Udover dette er jeg fysiurgisk massør, og sportsbehandler med speciale indenfor idrætsskader.

Annika Skibby (Træner)

Pt går Annika på Mesterskabsholdet (M) og har deltaget til Sjælland, Danmark og Nordisk Mesterskaber.

Annika har et sabbatår efter gymnasiet, her vil hun gøre mere ud af det som mesterskabsløber, og se hvad det bringer hende i fremtiden.

Udover dette er Annika netop også uddannet sig som "Personlig Træner" og speciale i "Optimal Præstation". Dette med fordel hun selv kan bruge det, men også i TSK. Annika hjælper også mere til på isen som TSK træner, hvor der er brug for dette.

Igennem DSU og TSK har Annika taget hjælpetræner-uddannelsen, hvor en del af uddannelsen indebærer, at man også indgår i en del af skøjteskolen og andre hold. Hun vil gerne udvikle sig mere, og vil gerne tage Diplomtræneruddannelsen på sigt.

Annika har været fast træner om lørdagen (skøjteskolen), og nogle søndage - når hun altså ikke deltager i konkurrencer. Men vil også tage flere hold.

TSK går meget ind for at uddanne sine egne trænere, med den rette klubånd. TSK er stolte af have Annika som en del af træner-teamet.

Charlotte Lütken (Træner)

Pt går Charlotte på Mesterskabs holdet (M), og er under uddannelse. Hun har deltaget til Sjælland, Danmark Mesterskaber.

Igennem DSU og TSK har Charlotte taget hjælpetræner-uddannelsen, hvor en del af uddannelsen indebærer, at man også indgår i en del af skøjteskolen og familietimens undervisning. Charlotte er træner om lørdagen på gult hold (skøjteskolen), og nogle søndage off ice mm -  når hun altså ikke deltager i konkurrencer.

TSK går meget ind for at uddanne sine egne trænere, med den rette klubånd. TSK er stolte af have Charlotte som en del af træner-teamet.

Josefine A. O. Kazakidis (Hjælpetræner aspirant)

Josefine er fra 1996, og fik interessen for kunstskøjteløb for nogle år tilbage. Derfor startede hun i TSK, og har elsket det lige siden.

Hun er livsglad og omsorgsfuld og har en stor interesse for børn som desuden fylder en del i sin hverdag. Til dagligt læser Josefine til pædagog og er færdig i februar 2022. Derudover arbejder hun i en vuggestue. Interessen for børn og deres udvikling har været med til at Josefine har valgt at blive hjælpetræner, som hun er utroligt glad for.

Pt går Josefine på FunSkate, og er under uddannelse i TSK, og skal derefter tage hjælpetræner-uddannelsen via DSU.  Det indebærer, at man også indgår i en del af skøjteskolen og familietimen.

Josefine kommer til at være være en del af træner teamet, på skøjteskolen.

TSK går meget ind for at uddanne sine egne trænere, med den rette klubånd. TSK er stolte af have Josefine som en del af træner-teamet.

Freja Grøndahl (Hjælpetræner aspirant)

Pt går hun på Novice K1 holdet, og bliver  uddannet igennem DSU og TSK.

Dette er igennem DSU´s hjælpetræneruddannelse og en del af skøjteskolen/familie timens undervisning i TSK.

TSK går meget ind for at uddannet sine egne træner, med den rette klubånd. TSK er stolte af snart kunne have hende med, som del af træner teamet.

Hun hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og familie timen.

 

Flora Rølling (Hjælpetræner aspirant)

Pt går Flora på Novice K2 holdet, og bliver  uddannet igennem DSU og TSK.

Dette er igennem DSU's hjælpetræneruddannelse, som delvist foregår ved, at Flora er en del af skøjteskolen/familietimens undervisning i TSK.

TSK går meget ind for at uddanne sine egne trænere, med den rette klubånd. TSK er stolte af snart kunne have Flora med som del af træner-teamet.

Flora hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og i familietimen.

Mikkeline (Hold i hånd pige)

Pt går Mikkeline på Novice K1 holdet, og skal i fremtiden uddannes igennem DSU og TSK.

Dette er igennem DSU's hjælpetræneruddannelse, som delvist foregår ved, at Mikkeline bliver en del af skøjteskolen/familietimens undervisning i TSK.

TSK går meget ind for at uddanne sine egne trænere, med den rette klubånd. TSK er stolte af snart kunne have Mikkeline med som del af træner-teamet.

Mikkeline hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og i familietimen.

 

Andrea (Hold i hånd pige)

Pt går Andrea på Junior K1 holdet, og skal i fremtiden uddannes igennem DSU og TSK.

Dette er igennem DSU's hjælpetræneruddannelse, som delvist foregår ved, at Andrea bliver en del af skøjteskolen/familietimens undervisning i TSK.

TSK går meget ind for at uddanne sine egne trænere, med den rette klubånd. TSK er stolte af snart kunne have Andrea med som del af træner-teamet.

Andrea hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og i familietimen.

(Afventer foto)

Neel (Hold i hånd pige)

Neel er "gammel" TSKér, og er uddannet hold-i-hånd pige igennem DSU og TSK.

Neel er en del af skøjteskolen, hvor hun hjælper specielt om onsdagen på lyserødt og rødt hold - men også lørdag hvor der er behov.

TSK går meget ind for at uddanne sine egne trænere, med den rette klubånd. TSK er stolte af snart kunne have Neel med som del af træner-teamet.

(Afventer foto)

Signe Düring (Ballet)

Signe har danset fra hun var 6 år. Hun er uddannet 1989-1992 København, London og Warszawa indenfor klassisk ballet og jazzballet.

Hun har været med i forskellige forestillinger og TV/film.

Forestillinger: Evita, Hair, Grease, Jesus Christ Superstar, Fame, Dødens triumf, Cirkus revyen - og mange flere.
Film: TV, turneret med store danske solister som Infernal.

Signe har stor erfaring med undervisning i rigtig mange discipliner af både børn og voksne. Ballet for alle aldersklasser, begyndere til øvede. Jazzballet for øvede og let øvede børn og voksne. Yoga og Zumba instruktør 2012-18 i fitness.dk og fitness World.

Signe har Peter Viggo som løber på skøjter (mini), og Franziska som hjælper en gang i mellem i TSK 🙂

Til dagligt er Signe læge (PhD i medicin 2014 og speciallæge i psykiatri 2016). Hun er certificeret i kognitiv adfærds terapi og er klinisk lektor på Københavns Universitet.

(Afventer foto)

Franziska Düring (Dans)

Franziska som hjælper en gang i mellem i TSK, da hun er mega god danser. 🙂

Pt er Franziska er under uddannelse

Franziska har en lillebror (Peter Viggo), som løber på skøjter (mini).

(Afventer foto)

Brian Skibby (Off Ice træner og formand)

Jeg hedder Brian Skibby og arbejder dagligt som IT-Chef hos Dagbladet Børsen. Udover mit normale job på Børsen, står jeg også for vores motionsrum og laver træningsprogrammer for medarbejderne på Børsen. Jeg har trænet mange former for sport siden jeg var barn, og træner stadig løb, svømning, cykling og styrketræning regelmæssigt. Jeg deltager ivrigt i alle former for konkurrencer, det gælder både løb og triathlon. Jeg har læst idræt og følger stadig meget med i udviklingen inden for motion og træning. Jeg har læst psykologi på aftenskole og har deltaget i en del kurser om indlæring og træning via leg. Jeg har derudover en masse kurser i førstehjælp, deriblandt hjerteredning ved brug af defibrillator.

I øvrigt er jeg også TSK's formand!

Ellen Garver Danielsen (Træner) Sabbat år sæson 2021-22

Pt går Ellen på Mesterskabs holdet (M), holder et sabbat år i udlandet. Men TSK håber snart hun vil vende tilbage. Hun har deltaget til Sjælland, Danmark og Nordisk Mesterskaber.

Igennem DSU og TSK har Ellen taget hjælpetræner-uddannelsen, hvor en del af uddannelsen indebærer, at man også indgår i en del af skøjteskolen og familietimens undervisning. Ellen er træner om lørdagen (skøjteskolen), og nogle søndage off ice mm -  når hun altså ikke deltager i konkurrencer..

TSK går meget ind for at uddanne sine egne trænere, med den rette klubånd. TSK er stolte af have Ellen som en del af træner-teamet.

Hannah (Hold i hånd pige) Efterskole 2021-22

Hannah går normalt på Novice K1 holdet,  men pt. er hun på efterskole.

Hun er uddannet igennem DSU's hjælpetræneruddannelse, som delvist foregår ved, at Hannah bliver en del af skøjteskolen/familietimens undervisning i TSK.

TSK går meget ind for at uddanne sine egne trænere, med den rette klubånd. TSK er stolte af snart kunne have Hannah med som del af træner-teamet.

Hannah hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og i familietimen.

 

Ida Gudmand (Træner – pt. stoppet pga. arbejde, evt. vikar i TSK)

Jeg hedder Ida og jeg er fra 1997. Jeg har siden jeg var 8 år været en del af Tårnby Skøjte Klub. Jeg har været mesterskabsløber og derefter konkurrenceløber, og har altid elsket at løbe til konkurrence, med fine kjoler og gode programmer. Jeg er uddannet som hjælpetræner gennem Dansk Skøjte Union (DSU) og DIF, og har været træner siden 2013. Jeg har også en Funskate dommeruddannelse. Jeg holder meget af at træne de forskellige hold, og de mange forskellige niveauer. Jeg elsker at være i TSK! Og føler mig rigtig meget på hjemmebane når jeg er i skøjtehallen.

Louise Annfeldt Mejer (Træner – pt. stoppet pga. arbejde, evt. vikar i TSK)

Jeg hedder Louise Annfeldt Mejer, og jeg er født i 1998.

Jeg startede med at skøjte som 8-årig, og har lige siden Funskate-konkurrencerne startede i 2009, brugt al min tid på Funskate. Jeg har i over halvdelen af min tid som skøjteløber været i Tårnby Skøjteklub. Derudover er jeg uddannet hjælpetræner gennem DSU og DIF, og jeg er uddannet Funskate-dommer og TSK's Funskate-ansvarlige.

Jeg  har taget hjælpetræner-uddannelsen gennem DSU og DIF tilbage i 2015, og har siden da været træner i klubben hvor jeg har trænet blandt andet skøjteskolens blå hold, U3-holdet og vores FunSkate-hold. Jeg tager også gerne med til Funskate-konkurrencerne.

Udover at bruge tid i skøjteklubben har jeg gået på handelsgymnasium og er lige startet på en videregående uddannelse, nemlig som logistikøkonom. Så her håber jeg at lære en masse spændende, som jeg senere kan bruge til at optimere vores logistiske processer og gavne vores TSK-organisation.

Line Edvardsen (Træner – pt. stoppet pga. arbejde, evt. vikar i TSK)

Jeg er fra 1993 og uddannet sygeplejerske, og har arbejdet på barselsgangen og neonatal afdeling. Jeg er nu igang med at videreuddanne mig til sundhedsplejerske.

Jeg startede til skøjtning, da jeg var 6 år i Tårnby skøjteklub, og har derfor mange års erfaring med isen. Jeg underviser i kunstskøjteløb på skøjteskolen, på begynderholdet. Jeg ønsker et hold med god stemning og lysten til at blive bedre. Udover dette har jeg taget flere uddannelser indenfor skøjtefaget. Jeg er uddannet hjælpetræner igennem DSU og DIF, og er uddannet til dommer til DSU konkurrencerne, uddannet dommer til Funskate konkurrencerne og endelig er jeg uddannet beregner til Funskate.

Desirée Skov (Hjælpetræner – vikar)

Da jeg var 6 år så jeg en skøjtekonkurrence i fjernsynet, og blev så betaget af kjolerne og det yndefulde i sporten at jeg plagede mine forældre om at blive skøjteløber - og det har jeg så været siden.

Jeg har været vant til at have en østeuropæisk træner selv, hvilket indebar en meget koncentreret træning med fokus på disciplin. Disciplinen har jeg optaget i min egen undervisning på isen, men har krydret den med den danske tankegang om, at læring bedst sker, når man trives både med sig selv og andre, så der er også plads til at vi kan have det sjovt og at man kan støtte og hjælpe de andre løbere på holdet.

Når jeg ikke er i skøjtehallen er jeg lærer og jeg bruger tit teorierne fra studiet i mit arbejde på isen.

Siden jeg begyndte at være træner som 15årig har jeg taget DSU og DIF's hjælpetræneruddannelse, DSU's dommeruddannelse og ligeledes Funskates dommer- og beregnerkursus.

Jeg har så mange gode oplevelser og minder fra Tårnby Skøjte Klub gennem tiden, og håber at jeg i mange år endnu kan give lige så gode minder videre til alle mine løbere.

 

Pia Møgelgaard (Hjælpetræner – pt. stoppet pga. arbejde, evt. vikar i TSK)

Jeg hedder Pia, og jeg er selvstændig statsautoriseret fodterapeut. Jeg har været tilknyttet TSK siden 2012, hvor min datter startede med at gå til kunstskøjteløb. Jeg fik selv rigtig lyst til at løbe på skøjter, og startede året efter på skøjteskolen. Da min interesse for kunstskøjteløb voksede markant, og der på det tidspunkt ikke rigtig var noget hold for voksne, satte jeg det mål , at jeg ville blive dygtigere samt tage hjælpetræneruddannelsen, så jeg en dag ville kunne blive træner og oprette et voksenhold.

Min holdning er, at det er aldrig for sent til at lære noget nyt, uanset alder ;).

Den drøm er gået i opfyldelse, så nu er jeg træner for voksenholdet samt har mini, U3 og M3 til off-ice.  Jeg er forsat aktiv løber på FunSkate-holdet og er super glad for dette.

Nicole Romanova Jensen (hjælpetræner aspirant – vikar)

Pt. går Nicole på Mesterskabsholdet (M).

Igennem DSU og TSK har Nicole taget hjælpetræner uddannelsen, hvor en del af uddannelsen indebærer, at man også indgår i en del af skøjteskolen og familietimens undervisning.

TSK går meget ind for at uddanne sine egne trænere, med den rette klubånd.

Nicole hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og familietimen.

(Afventer foto)