Spænde SM/SC og Mortens Aften i TSK (uge 45)

TSK har meget at se frem til i den kommende uge….Og i kan bare glæde jer. TSK har masser sjov og flot skøjteløb – det lover vi…. 😀

7/11:

Først på ugen, kommer der en sports massage ud til TSK. Se mere her 

8/11:

TSK holder naturligvis sin Morten aften. Der er der tegnekonkurrence, hvor vi skal se hvem der kan tegne den bedste “Morten” AND.

Men der vil naturligvis også være dejlig mad. Derfor tilmeld jer her inden tirsdag kl. 18.00. Det er så hyggeligt at være sammen i TSK… Derfor aftal gerne med din familie og TSK´s venner, om at hold Mortens aften i TSK og spise sammen.

10-12/11:

TSK skal afholde Sjællands Mesterskaberne (SM= M-løber) og Sjællands Cup (SC= K-løber) sammen med Dansk Skøjte Union (DSU).

Her samles alle de bedste løber fra Sjælland i TSK. Derfor er TSK meget stolte af være værter. Meeee også at vores 16 dygtige løber – kan løbe på hjemmebane.

TSK håber I vil komme hallen, for at heppe på vores dygtige løber. Se mere her,  der er tidsplan og hvilken løber der skal deltage mm. Vil man se glitter, bling bling,  prinsesser og godt skøjteløb – så er det i TSK man skal komme – Det bliver en FEST !!!!  😉

TSK har selvfølgelig brug for en masse frivillige som vil hjælpe TSK….

Dette er lige fra kagebagning, TUT vagt, hjælp i køkkenet, speaker og oprydning mm. Derfor opfordre vi naturligvis alle TSK til at give et nap med…. Alt overskuet i TSK, går til DIT barn 😉 Skriv jer derfor på tavlen. Er man i tvivl, så spørg gerne bestyrelsen, træner eller mere info her.

Der er naturligvis aflyst af alt træning mens TSK holder SM/SC – se mere her

Det bliver en fantastisk uge, med masse hygge, sjov og mega godt skøjteløb 😀