Tak for en Flyvende Flyver Cup

Et veloverstået jubilæum for Flyver Cup – 2020.
 
Det har været fantastisk med flere hundrede besøgende, i TSK i løbet af weekenden. Dejligt at se så mange gæster og venner til klubben.
 
Stor tak til alle de dejlige og søde løber, fra nær og fjern, ind og udland. I har alle gjort denne weekend til noget helt specielt. Forståeligt at mange sikkert er trætte, efter sådanne travl weekend.
 
Alle de frivillige brugt deres kostbare weekend, og TSK ved at alle har knoklet. Træner, masser af forældre og venner, som har givet et stort nap med i vores fælles klub. Dejligt at se at man kan være effektive og have det sjovt samtidig.
 
Dette har været lige fra køkkenhjælp, TUT-vagt, kage-bager, herlige flæskestege og vafler, tidstager, speaker, naturligvis også alle vores blomster/medalje børn.
 
Alle vores mange dommere og træner – det har været en lang weekend. Tak vores mange gode sponsorer. Men ikke at forglemme pragtfulde Andy som bruge en hel weekend i TSK – for at tage så mange fantastiske foto.
 
TSK stillede med et 22 stærkt hold. Det blev 2🥇🥇 funklende guld medaljer, 2 🥈🥈flotte sølv medalje enkel🥉 bronze. Rigtig mange personlige rekorder og sejre – og flot udvikling af vores deltager. TSK er meget stolte af jer alle.👌
 
Dejligt at se så mange gamle og nye (TSKér) tilskuer, som også har spredt god stemning, i den gamle hyggeligt skøjtehal.
 
Skøjteløb handler om at løbe på skøjter. Men vigtigst…Ha’ det sjovt – og hygge sammen med andre. Om det så med en fælles dans eller med fødselsdagssang på fransk, engelsk eller dansk…. 😂
 
TSK prøver hele tiden at udvikle sig, og følge med tiden. Både små og store ting, som gør det nemmere og mere praktisk. Og ja, – der er altid plads til forbedringer. Dette gælder både på og uden for isen 😉 Mange nye tiltag fra TSK som f.eks præmie overrækkelse udenfor isen (som spare tid) – som rigtig mange var glade for.
 
TSK har fået så mange gode tilkendegivelse, om at TSK har en helst speciel atmosfære og dejligt/hyggeligt at være – og alle føller sig vedkommende. Dette gælde fra forældre, løbere og officielt af dommer mf. Det er super dejligt at høre…..Dette er der ingen tvivl om at, alle I TSK har bidraget med – den rigtige TSK ånd.
 
Igen stor tak til alle – og tillykke vores dygtige skøjteløber fra TSK.
 
Resultater fra Konkurrence rækken:
Cubs K (16 deltager):
Melina 8
Zoe 9
Springs K Y (11 deltager):
Sigrid GULD 🥇
Anna 7
Springs K O (12 deltager):
Stine 7
Natalie 11
Debs K drenge (3 deltager):
Sigurd SØLV 🥈
Debs K (22 deltager):
Beneikte 20
Marie 21
Novice K1 (20 deltager):
Freja 5
Mikkeline 12
Novice K2 (16 deltager):
Flora 13
Junior K1 (13 deltager):
Andrea 6
Senior K2 (5 deltager):
Cecilie 4
 
Resultatet Mesterskabsrækken:
Cubs M (8 deltager):
Isabel 7
Springs (14 deltager):
Perle SØLV 🥈
Natalee BRONZE 🥉
Nataly 5
Nadia 12
Novice M (6 deltager):
Victoria 4
Junior M (7 deltager):
Annika GULD 🥇
Charlotte 4
 
Se resultater her