Fantastisk Flyvende Flyver Cup

Det 29énde Flyver Cup i TSK.

Stor tak til alle de dejlige og søde løber, fra nær og fjern, ind og udland. I har alle gjort denne weekend til noget helt specielt.

Alle de frivillige brugt deres kostbare weekend, og TSK ved at alle har knoklet. Træner, masser af forældre og venner, som har givet et stort nap med i vores fælles klub. Dejligt at se at man kan være effektive og have det sjovt samtidig.

Dette har været lige fra køkkenhjælp, TUT-vagt, kage-bager, herlige flæskestege og vafler, tidstager, speaker, naturligvis også alle vores blomster/medalje børn. Alle vores mange dommer og træner – det har været en lang weekend. Tak vores mange gode sponsorer. Men ikke at forglemme pragtfulde Andy og Dagmar, som bruge en hel weekend i TSK – for at tage så mange fantastiske foto

Dejligt at se så mange gamle og nye (TSKér) tilskuer, som også har spredt god stemning, i den gamle hyggeligt skøjtehal.

TSK stillede med et 22 stærkt hold. Her af 3 helt nye debutanter, som gjorder det super flot. Det blev 3 funklende guld medaljer, 2 flotte sølv medalje. Rigtig mange personlige rekorder og sejre. TSK er meget stolte af jer alle.

Skøjteløb handler om at løbe på skøjter. Men vigtigst…Have det sjovt, at kunne glæde sig for andres vegne, fællesskab – og hygge sammen med andre.

TSK glæder sig til næste år – hvor det er 30 års jubilæum – Det bliver en FEST !!!

 

Konkurrence løber:
Cubs:
Melina 8
Carla 9
Isabel 11
Anna 12
Zoe 18

Springs:
Stine 14
Mira 15

Novice K1:
Freja 7
Flora 8
Andrea 13
Mikkeline 14
Hannah 15

Junior K2:
Charlotte SØLV

Senior K1:
Cecilie GULD

Mesterskabs deltager:
Cubs:
Nadia 5

Springs:
Nataly 6
Perle 8
Lærke 11

Debs:
Victoria 6

Novice:
Nicole GULD

Junior:
Annika GULD
Ellen SØLV