TSKs bestyrelse og trænerteam
Bestyrelsen

Klubbens daglige ledelse er bestyrelsen, der også repræsenterer klubben i alle forhold. Bestyrelsen består for tiden af 10 medlemmer:

 

1 formand 

1 næstformand 

1 kasserer

6 bestyrelsesmedlemmer

 

Formanden og 4 bestyrelsesmedlemmer vælges i lige år. Kassereren og de 4 andre bestyrelsesmedlemmer vælges i ulige år.

 

Valgene gælder for 2 år.

 

Bestyrelsen konstituerer sig selv efter generalforsamling med hensyn til næstformand. Hvert år i første kvartal afholdes generalforsamling. Forslag til dagsordenen skal være indsendt til bestyrelsen senest 14 dage før generalforsamlingen. 

 

Dagsordenen bliver ophængt i klublokalet 8 dage før generalforsamlingen. Der kan efter godkendte regler afholdes ekstraordinær generalforsamling. Se i klubbens vedtægter.

Michael Tyllesen (Cheftræner)
Michael Tyllesen (Cheftræner)

Min skøjtekarriere startede som 7-årig i Hvidovre Skøjte Klub. Jeg er 6 gange dansk mester, 2 gange nordisk mester, bronzevinder ved Skate Canada 'Grand Prix', 9 gange VM-deltager, 8 gange EM deltager (4 gange i Top 10), samt 2 gange OL deltager, i '94 og '98, med en 9. plads i Nagano ‘98. I år 2000 blev jeg professionel og turnerede 10 år med verdens største live entertainment show, Holiday on ice, som Principal i showet. Jeg har tidligere været national skøjtedommer i 10 år, og været kommentator på Eurosport. Udover skøjteverdenen har jeg sideløbende med jeg selv trænede i 90’erne, arbejdet 4 år i reklamebranchen, som reklameassistent og med elevplads som rentegner.

I juni 2015 blev jeg færdiguddannet diplomtræner, den højeste uddannelse under Danmarks idrætsforbund. I september 2017 blev jeg uddannet 'Teknisk Specialist' og i perioden 2019-2020 er jeg igang med en international træneruddannelse arrangeret af ISU (International Skating Union). Jeg har været cheftræner i TSK siden 2011.

Louise Wassard Stielund (Træner og Skøjteskole- og FunSkate Ansvarlig)

Jeg er  fra 1999 og er pt. i gang med at uddanne sig til sygeplejerske i København.

Jeg har skøjtet, siden jeg var tre år gammel (blandt andet i TSK). Jeg har været mesterskabsløber, og har deltaget i blandt andet Sjællandsmesterskaberne, Danmarksmesterskaberne og internationale konkurrencer i Island, Frankrig og Sverige.

Jeg været træner siden 2013, og taget hjælpetræneruddannelsen, klubtræneruddannelsen og er herudover også uddannet FunSkate Bedømmer og Teknisk Specialist (igennem dansk Skøjte Union).

Jeg har deltaget på seminarer med verdenskendte trænere, heriblandt Ravi Walia. Jeg har en stor passion for skøjteløb og det at arbejde med mennesker, fordi jeg elsker at se udviklingen hos den enkelte – både fysisk og mentalt.

Nanna Jiang Hansen (Træner)

Jeg er fra 1998 og er lige startet på Københavns Universitet, hvor jeg læser kinastudier. Herudover arbejder jeg også som vikar på et fritidshjem. Jeg har skøjtet, siden jeg var 4 år gammel og har løbet i mesterskabsrækken, hvor jeg blandt andet har deltaget i Sjællands- og Danmarksmesterskaberne.

Jeg har været træner siden 2011 og har både hjælpetræneruddannelsen og klubtræneruddannelsen. Derudover er jeg uddannet FunSkate bedømmer, men er også færdiguddannet som national dommer gennem Dansk Skøjte Union.

Jeg kan godt lide at være skøjtetræner, da det at arbejde med børn og unge giver mig en glæde i sin hverdag, som gør, at arbejde føles som et frirum.

Lene Skibby (Træner, webmaster og koordinator)

Jeg hedder Lene Skibby… men de fleste "gamle TSKér" kender mig som Lene "Svendsen", da jeg har været tilknyttet Tårnby Skøjte Klub lige siden jeg var 10 år.

Jeg var den første TSK'er som udførte dobbelt Axel og flere triple-spring, og deltog også i DSU konkurrencer - dvs. DM/SM mm. i hele Tårnby's historie. Jeg har det der svarer til DSU guld mærke (Stort sølv). Jeg stoppede på eliteplan som 25 årig.

Jeg startede med at være træner, da jeg var 15 år – og frem til nu (dvs. over 30 års jubilæum i TSK)! Igennem årene har jeg haft flere forskellige hold (Skøjteskolen, FunSkate, formationsløb, off-ice og voksenhold mm.) - men hjælper stadig til på alle hold, hvis der er brug for det.

Nu træner jeg de "store" på skøjteskolen, hvor vi træner "hårdt", men har det sjovt. Jeg har en uddannelse fra Doctor Mauer træneruddannelse. Ud over dette, har jeg været rulle- og skøjtedommer i rigtig mange år. Men da jeg fik min datter stoppede jeg, da tiden blev knap. Pt. jeg er tilknyttet DSU som beregner.

Jeg godt lide at være kreativ, og har stået for mange kulisser til både juleshows og afslutningsshows, sammen med de mange søde TSK børn. Vi er som en stor skøjtefamilie - og det sætter jeg stor pris på!

Til dagligt sidder jeg som indkøber hos Icopal Danmark ApS, på Amager. Og der har jeg været små 30 år. Jeg er gift med Brian Skibby (TSK's formand) og har datter - Annika, som træner på M-holdet. Jeg elsker at rejse (også med TSK) hygge og være i sommerhuset - men det er lidt svært når man er så meget i TSK 😉

Cecilie Pentikainen Christensen (Træner)

Jeg er fra 1999 og da jeg var 6 år startede jeg til kunstskøjteløb. Det startede med, at mine forældre syntes jeg skulle dyrke noget sport, og så prøvede de at tage mig med i Tårnby Skøjte Klub til en prøvetime. Siden den dag har jeg gået til kunstskøjteløb. Jeg er stadig aktiv løber som ‘’K’’onkurrenceløber.

Jeg har taget hjælpetræneruddannelsen igennem DSU og DIF. Jeg er træner for skøjteskolen på gult hold, mini og FunSkate holdet.

Jeg hjælper også til på nogle af K-holdene. Jeg kan godt lide at se udviklingen hos de forskellige løbere på den ene eller den anden måde.

Ved siden af skøjtehallen er jeg uddannet pædagogisk assistent. Udover dette er jeg fysiurgisk massør, og sportsbehandler med speciale indenfor idrætsskader.

Annika Skibby (Træner)

Mit navn er Annika Lytchoff Skibby. Jeg er født i 2002, og jeg kom for første gang ned i Tårnby Skøjteklub (TSK) da jeg var blot 4 dage gammel. Jeg er aktiv mesterskabsløber i Senior M, og har deltaget 2x til De Nordiske Mesterskaber, ved flere Danmarksmesterskaber, Sjællandsmesterskaber og mange internationale konkurrencer, hvor jeg har vundet mange medaljer og pokaler. Efter jeg blev færdig med min gymnasielle uddannelse på Gefion Gymnasium (sommeren 2021) har jeg taget en personlig træner uddannelse med speciale i optimal præstation. I år 2016 fik jeg hjælpetræner uddannelsen gennem Dansk Skøjte Union (DSU), og også en uddannelse gennem Tårnby Skøjteklub. Jeg underviser fast på hold såsom K’erne/K-aspiranterne, mini, funskate, rødt, grønt og griber ind på de resterende hold på skøjteskolen, hvis der er brug for hjælp.

Grunden til jeg godt kan lide at være i lige præcis TSK, er fordi man er i et godt socialt miljø, hvor der er plads til alle, hvor der er plads til at lave fejl, og hvor vi alle lærer af de fejl vi laver, da det er med til at udvikle os. 

Charlotte Lütken (Træner)

Pt går Charlotte på Mesterskabs holdet (M), og er under uddannelse. Hun har deltaget til Sjælland, Danmark Mesterskaber.

Igennem DSU og TSK har Charlotte taget hjælpetræner-uddannelsen, hvor en del af uddannelsen indebærer, at man også indgår i en del af skøjteskolen og familietimens undervisning. Charlotte er træner om lørdagen på gult hold (skøjteskolen), og nogle søndage off ice mm -  når hun altså ikke deltager i konkurrencer.

TSK går meget ind for at uddanne sine egne trænere, med den rette klubånd. TSK er stolte af have Charlotte som en del af træner-teamet.

Freja Grøndahl (Hjælpetræner)

Pt går hun på Novice K1 holdet, og bliver  uddannet igennem DSU og TSK.

Dette er igennem DSU´s hjælpetræneruddannelse og en del af skøjteskolen/familie timens undervisning i TSK.

TSK går meget ind for at uddannet sine egne træner, med den rette klubånd. TSK er stolte af snart kunne have hende med, som del af træner teamet.

Hun hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og familie timen.

Flora Rølling (Hjælpetræner)

Pt går Flora på Novice K2 holdet, og bliver  uddannet igennem DSU og TSK.

Dette er igennem DSU's hjælpetræneruddannelse, som delvist foregår ved, at Flora er en del af skøjteskolen/familietimens undervisning i TSK.

TSK går meget ind for at uddanne sine egne trænere, med den rette klubånd. TSK er stolte af snart kunne have Flora med som del af træner-teamet.

Flora hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og i familietimen.

Mikkeline (Hjælpetræner)

Pt går Mikkeline på Novice K1 holdet, og skal i fremtiden uddannes igennem DSU og TSK.

Dette er igennem DSU's hjælpetræneruddannelse, som delvist foregår ved, at Mikkeline bliver en del af skøjteskolen/familietimens undervisning i TSK.

TSK går meget ind for at uddanne sine egne trænere, med den rette klubånd. TSK er stolte af snart kunne have Mikkeline med som del af træner-teamet.

Mikkeline hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og i familietimen.

Andrea (Hjælpetræner)

Pt går Andrea på Junior K1 holdet, og skal i fremtiden uddannes igennem DSU og TSK.Dette er igennem DSU's hjælpetræneruddannelse, som delvist foregår ved, at Andrea bliver en del af skøjteskolen/familietimens undervisning i TSK.

TSK går meget ind for at uddanne sine egne trænere, med den rette klubånd. TSK er stolte af snart kunne have Andrea med som del af træner-teamet.

Andrea hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og i familietimen.

(Afventer foto)

Signe Düring (Ballet)

Signe har danset fra hun var 6 år. Hun er uddannet 1989-1992 København, London og Warszawa indenfor klassisk ballet og jazzballet.

Hun har været med i forskellige forestillinger og TV/film.

Forestillinger: Evita, Hair, Grease, Jesus Christ Superstar, Fame, Dødens triumf, Cirkus revyen - og mange flere. Film: TV, turneret med store danske solister som Infernal.

Signe har stor erfaring med undervisning i rigtig mange discipliner af både børn og voksne. Ballet for alle aldersklasser, begyndere til øvede. Jazzballet for øvede og let øvede børn og voksne. Yoga og Zumba instruktør 2012-18 i fitness.dk og fitness World.

Signe har Peter Viggo som løber på skøjter (mini), og Franziska som hjælper en gang i mellem i TSK 🙂

Til dagligt er Signe læge (PhD i medicin 2014 og speciallæge i psykiatri 2016). Hun er certificeret i kognitiv adfærds terapi og er klinisk lektor på Københavns Universitet.

(Afventer foto)

Franziska Düring (Dans)

Franziska som hjælper en gang i mellem i TSK, da hun er mega god danser. 🙂

Pt er Franziska er under uddannelse

Franziska har en lillebror (Peter Viggo), som løber på skøjter (mini).

(Afventer foto)

Ellen Garver Danielsen (Hjælpetræner)

Pt går Ellen på Mesterskabs holdet (M), holder et sabbat år i udlandet. Men TSK håber snart hun vil vende tilbage. Hun har deltaget til Sjælland, Danmark og Nordisk Mesterskaber.

Igennem DSU og TSK har Ellen taget hjælpetræner-uddannelsen, hvor en del af uddannelsen indebærer, at man også indgår i en del af skøjteskolen og familietimens undervisning. Ellen er træner om lørdagen (skøjteskolen), og nogle søndage off ice mm -  når hun altså ikke deltager i konkurrencer..

TSK går meget ind for at uddanne sine egne trænere, med den rette klubånd. TSK er stolte af have Ellen som en del af træner-teamet.

Pt. går Nicole på Mesterskabsholdet (M).

Igennem DSU og TSK har Nicole taget hjælpetræner uddannelsen, hvor en del af uddannelsen indebærer, at man også indgår i en del af skøjteskolen og familietimens undervisning.

TSK går meget ind for at uddanne sine egne trænere, med den rette klubånd.

Nicole hjælper til i TSK når der er brug for hende, f.eks. skøjteskolen og familietimen.

(Afventer foto)

Nikoline Gellner (hjælpetræner)

Mit navn er Nikoline Gellner (eller Gellner) og jeg er født i 2001. Til dagligt arbejder jeg som receptionist i et realkreditinstitut som udelukkende finansierer skibe. Jeg startede med at skøjte i 2008 og indtil 2018, hvor jeg stoppede da jeg ville fokusere 100% på skolen det sidste år i gymnasiet. Planen var dog at starte igen så snart, at det var muligt. Men så ramte den famøse corona og satte mine planer på pause, derfor startede jeg i 2021 på Funskate, hvor jeg stadig går i dag.  Jeg har været på TSKs interne hjælpetrænerkursus vinteren 2021 og sommeren 2022.  Jeg er primært hjælpetræner for Skøjteskolen, men hjælper til der hvor jeg kan.  Jeg kan godt lide at være træner, fordi at være sammen med løberne skaber glæde i min hverdag. Men at hjælpe løberne med udvikling og nå deres mål er helt klart den største glæde. Men det er også vigtigt for mig at løberne ved at mine arme er altid åbne, hvis der er brug for et ekstra kram eller to. Skøjtehallen skal være et frirum for løberne. Hér skal der være plads til alle - det er min mærkesag.

Der er ikke skrevet noget endnu
Der er ikke skrevet noget endnu
Der er ikke skrevet noget endnu
Der er ikke skrevet noget endnu