Konkurrence hold

Konkurrenceholdet

Er for konkurrenceløbere, der som minimum har bestået DSU’s basic mærke, som er krav for at kunne deltage i DSU’s konkurrencer.
Det vil være muligt at træne på K-holdet ved eventuelt manglende ½ mærke, og er tæt på. Dette afgøres af cheftræneren, og kun hvis løberen iøvrigt passer ind på holdet.

For at være på K holdet skal man naturligvis passe sin træning, (dvs. komme til tiden, off ice træning og selvfølgelig på isen). Udover dette skal man min. deltage i 2 konkurrencer (pr. sæson), hvor det gerne skal være en DSU konkurrence og TSK´s Flyver Cup. Er der noget man er forhindret i, skal man oplyse dette til tsk@sporty.dk og holdes ansvarlige  træner.

K = Konkurrence hold:

Chicks
Cubs K
Springs K1 + K2
Debs K K1 + K2 + K3
Novice K1 + K2 + K3
Junior K1 + K2 + K3
Senior K1 + K2

Se hvilken konkurrencer man kan deltage i - Konkurrence plan for TSK

Se en hurtige oversigt over DSU´s konkurrence struktur. Læs om flere detaljer og krav via DSU´s regelbog og mærkeprøver.

Se mere vedrørende betaling, løber-licens, programmusik og tillægstræning her

 

Velkommen som Konkurrenceholdet, se mere info her

Se mere om konkurrence her

Se TSK´s støtte

 

Inden man bliver K/M løbere - Skøjteprogram:

Ved nyt program er det TSK´s træner som laver det i TSK´s egen skøjtetid. Der bliver lavet nyt program ca. hvert 2. år iflg. aftale med træneren. Det er TSK´s træner der vælger “rækkefølgen” af hvem der skal have lavet programmet først.

Modtager man et nyt f.eks. et program, skal man som min. deltage i 2 konkurrence pr. sæson. Opfylder man ikke disse krav, skal man selv betale for musikken og for 3 lektioner - som svare til 1.000 kr. (Ved nyt program - i indeværende sæson).

At lave programmer er meget tidskrævende og koster mange TSK-resurser (pga. der skal finde musik, klippe musik, koreografer programmet, øve det mm). TSK støtter med 50 % for program musikken.

Der må heller ikke laves rettelser på programmerne, med mindre der er aftalt med træneren - inden. Dvs. er man på f.eks. en camp, må man ikke få andre træner til at rette programmet til. Ønsker man dette, skal det være i samarbejde med TSK´s træner, da TSK skal kunne stå inde for de ændringer. Derefter skal TSK igen bruge ressourcer se det igennem, og evt. igen lave rettelser på programmet.

 

VIGTIGT - specielt til forældre !

Når man modtager et program bedes man få det filmet programmet hurtigst muligt , også gerne i brudstykker. Dette er så man kan huske programmet. Specielt hvis man modtager programmet sidst på sæsonen, og skal starte op i ny sæson. Men også til de yngre løbere glemme f.eks. trinforløbet tit da det kan være svært.  Derfor er det utrolig vigtigt at filme det. TSK´s træner har desværre ikke flere ressourcer til at lave det igen. Men også sørger for at få det tegnet på et stykke papir evt. med løbere og træner.