Mini holdet

Mini holdet:

Dette hold er for de helt unge op til 10 års alderen, der udvælges til holdet og som viser et vis talent, glæde og lyst, samt hurtig fremgang og som har nogle af de rigtige egenskaber der skal til for at blive en dygtig skøjte-løber. Mini løberen vil deltage i Funskate-konkurrencernes element del og i undervisningen.

For at være på Mini holdet skal man naturligvis passe sin træning, (dvs. komme til tiden, off ice træning og selvfølgelig på isen). Er der noget man er forhindret i, skal man oplyse dette til tsk@sporty.dk og holdes ansvarlige  træner.

Se mere vedr. betaling og skøjteleje her

Træningsplan for Mini holdet

Velkommen på Mini holdet, se mere info her

 

 

Ved evt. Skøjteprogram:

Ved nyt program er det TSK´s træner som laver det i TSK´s egen skøjtetid. Der bliver lavet nyt program ca. hvert 2. år iflg. aftale med træneren. Det er TSK´s træner der vælger “rækkefølgen” af hvem der skal have lavet programmet først.

Modtager man et nyt f.eks. et program, skal man som min. deltage i 2 konkurrence pr. sæson. Opfylder man ikke disse krav, skal man selv betale for musikken og for 3 lektioner - som svare til 700 kr. (Ved nyt program - i indeværende sæson).

At lave programmer er meget tidskrævende og koster mange TSK-resurser (pga. der skal finde musik, klippe musik, koreografer programmet, øve det mm). TSK støtter med 50 % for program musikken.

Der må heller ikke laves rettelser på programmerne, med mindre der er aftalt med træneren - inden. Dvs. er man på f.eks. en camp, må man ikke få andre træner til at rette programmet til. Ønsker man dette, skal det være i samarbejde med TSK´s træner, da TSK skal kunne stå inde for de ændringer. Derefter skal TSK igen bruge ressourcer se det igennem, og evt. igen lave rettelser på programmet.

 

VIGTIGT - specielt til forældre !

Når man modtager et program bedes man få det filmet programmet hurtigst muligt , også gerne i brudstykker. Dette er så man kan huske programmet. Specielt hvis man modtager programmet sidst på sæsonen, og skal starte op i ny sæson. Men også til de yngre løbere glemme f.eks. trinforløbet tit da det kan være svært.  Derfor er det utrolig vigtigt at filme det. TSK´s træner har desværre ikke flere ressourcer til at lave det igen. Men også sørger for at få det tegnet på et stykke papir evt. med løbere og træner.