Off ice, dans og rulleskøjtning fra 6/4

Kære TSK’ere!

Tingene udvikler sig stadig hurtigt! Vi må forhåbentlig komme på isen igen den 21. april. I de 14 dage fra efter påske til 21. april fortsætter vi med udendørs off-ice træning, og tilføjer som noget nyt mulighed for træning på rulleskøjter og udendørs dans for nogle af holdene! Det bliver sjovt, og ikke så hårdt – og man behøver ikke at have erfaring med rulleskøjter/dans.

Klubben råder over et antal rulleskøjter (SnowWhites), men alle, der selv har rulleskøjter bedes medbringe dem. Vi har ikke ubegrænset antal i alle størrelser, så det er vigtigt at medbringe egne, hvis det er muligt. Det sparer også en masse tid i forbindelse med corona-venlig rengøring mellem holdene. Medbring også meget gerne eget sikkerhedsudstyr (albuer, håndled og knæ). Træningen vil foregå på P-pladsen efter curlinghallen.

Vi tilbyder følgende mængde træningspas til de forskellige grupper. Tallene gælder for hele perioden (6. april – 20. april).

Skøjteskole: 4x off-ice + 4x rulleskøjt (pris: 150 kr)

Mini + K-aspirant: 7x off-ice + 7x rulleskøjt (pris: 200 kr)

Funskate + Freeskate: 7x off-ice + 7x rulleskøjt (pris: 200 kr)

K1: 7x off-ice + 7x rulleskøjt (pris: 200 kr)

K2 (cubs – debs): 6x off-ice + 2x dans + 4x rulleskøjt (pris: 200 kr)

K2 (novice – senior) + K3: 9x off-ice + 2x dans + 7x rulleskøjt (pris: 250 kr)

M: 9x off-ice + 2x dans + 7x rulleskøjt (pris: 250 kr)

Træningsplan Dette med forbehold for rettelser – ved for lidt tilmeldte.

Mødested: Parkerings pladsen ved curling hallen. Regner det – ved indgangen til TSK. Dette gælder alle hold (off ice, dans og rulleskøjt).

Det bliver stadig vores fantastiske træner Nanna, som er ansvarlig for off-ice træningen. Cecilie har ansvaret for rulleskøjtetræning, og Signe+Franziska tager sig af dans med stor kompetence. Alt efter antal deltagere, kalder vi ekstra trænerkræfter ind efter behov.

Tilmeld jer gerne med det samme på følgende link

Tilmeldingsfrist: senest mandag den 5. april (påskemandag).

Som altid, vil vi sørge for corona-venlig træning med god afstand og mulighed for afspritning. Naturligvis skal man blive hjemme ved symptomer på sygdom.

Mange hilsener,
TSK Bestyrelsen.