Referat fra infomøde 29/8-15

Bestyrelsen bød velkommen til alle deltager.

Kort gennemgang af den nye hjemmeside, hvordan fungere den. Der kommer nye tiltag undervejs hele tiden. Kom gerne med forslag til bestyrelsen/Brian.

Onsdagsmad, hvordan tilmelder man sig på listen (via hjemmesiden). Til stor hjælp for dem som laver mad mm. Tilmeldingsfrist bliver dagen før inden kl. 18.

Tiltag fra mødet: På hjemmesiden er der lagt onsdagsmad ind i kalenderen, så man kan se hvem der laver mad og hvornår.

Tutten, driften og tilskud. Hvordan man kan hjælpe til med små midler, kage bagning, står i Tutten, og naturlivs lave mad. Dette gør at alle konkurrencegebyr er gratis for TSK løber (som den eneste i landet). Støtte til jule og årsafslutninger mm. Ved alle træninger skal køkkenet afleveres i pæn stand!!!

FunSkate samling i TSK den 18-20/9.TSK har brug form masser af hjælp, så kryds i kalender 18-20/9 2015. Mere info kommer fra bestyrelsen.

Vi har fået DM til TSK. Og igen TSK har brug form masser af hjælp, så kryds i kalender 10-13/12 2015. Mere info kommer efter FunSkate samlingen.

Flyver Cup 2016 sæt kryds i kalender 12-14/2 2016, naturligvis mere info i starten af 2016.

Vi søger masser af sponsorer og gaver til f.eks. Tombola. Intet er for småt ! Så hvis man har et arbejde eller kender nogle som vil sponsorere TSK – er de velkommen. Evt. henvendelse til bestyrelsen/Janus.

TSK er i gang med at skaffe TSK klub jakker til alle. Med en egen betaling på et ukendt beløb, der arbejdes på en løsning så det bliver så billigt som muligt.

Leje af skabe, vil fremover være en mulighed. Alle tasker i bestyrelseslokalet er ikke tilladt. Bestyrelsen formidler regler og leje til dem der ønsker skab.

Forældre politik. Der var gode indlæg fra en træner og forældre, hvordan man oplever TSK og træningerne. Hvordan man opføre man sig over for løber og træner. Hvordan forældre blander sig i deres børns træningen (især på isen). Desværre var der ikke mange K/M forældre tilsted – hvor dette problem er meget stort. Der vil blive et specielt møde om dette for K/M forældre. Bestyrelsen vender tilbage med en dato.

Musik og skik på isen. Det er kun trænerne der må skifte musik, da løberne bruger for meget tid på det på isen. Der er købt Spotify til TSK. Vand og tisseri skal ske inden træning… da der bedes om mere træning for alle hold. Derfor bør dette optimeres fra løbernes egen side som minimum.

Tiltag fra bestyrelsen: Indkøb af drikkedunke til alle. Alle løbere har selv pligt til, at sørger for at de har vand til træningen og at der er vasket/ryddet af de drikekdunke der er brugt. Der kommer navn på alle drikkedunke. Ingen forældre skal hente vand – og ingen opvask fra løbere.

DSU licens og tilmelding af konkurrencer for K/M løber. Opret venligst DSU licens i meget god tid. Derefter bedes man ringe til DSU (Kamilla Blanke Ravn mellem kl.10-14 tlf. nr. 28748210) for at få sit løber licens nr. (Det er ikke det samme som bekræftet ID nr.) Løber licens nr. skal oplyses til Filip. Hvis TSK (Filip) ikke modtager løber licens nr. kan TSK ikke tilmelde jeres børn til diverse konkurrencer.

Tiltag fra mødet: Man kan skal fremover tilmelde sig på hjemmesiden på alle K/M konkurrencer.

FunSkate konkurrencer, – der kommer en ekstra konkurrence fra Skøjte Klub København for FunSkate Free (med program) den 10/10 2015. (frist den 26/9)

Indlæg fra Fru Skov, med skøjte pleje. Hvordan passer vi på klubben og ens egne skøjter mm.