Træningsplan for off ice (marts)

Kære alle TSK’ere!

Så er vi klar med træningsplanen for off-ice træning, som starter på tirsdag, den 2. marts!

Tidsplan og deltagerliste (update 6/3) Eftertilmelding

Det er fantastisk at se, hvor mange der har meldt sig til (næsten 60 løbere!). Specielt er det dejligt, at mange fra skøjteskolen har tilmeldt sig! Holdene stadig har plads til flere løbere, hvis der skulle være nogen, der har glemt at melde til eller har fået lyst nu, hvor planen og holdene er klar! Derfor, hold jer ikke tilbage med eftertilmelding!

Ingen tilgængelig beskrivelse.

Hvis I melder jer til nu og fremadrettet, så sig lige til ved første træning – så er vi sikre på, at vi har styr på listerne.  I behøver ikke at vente på eventuel bekræftelse fra træner eller bestyrelse inden I møder op til første træning. Vi følger selvfølgelig også med på selve tilmeldningen.

Træningen foregår indtil videre på parkeringspladsen bag curlinghallen (som er den moderne bygning ved siden af skøjtehallen, overfor svømmehallen). Vi kan ikke komme ind i skøjtehallen, som mød omklædt og klar til træning. Som altid: mød kun op, hvis du ikke har tegn på sygdom.

Vejret er jo ikke til at forudsige mere end et par dage frem, så vores generelle råd er, at løberne skal klædes på til udendørs træning, alt efter hvad de selv finder behageligt. Men sørg for ikke at komme til at fryse.

Ingen tilgængelig beskrivelse.

Sidder I med et brændende spørgsmål til off-ice træningen, så skriv til os på mail, eller skriv på “TSK for medlemmer” på facebook.

Vi glæder os helt vildt til at se jer alle sammen til træning!

Mange hilsener,
TSK Bestyrelsen.

Ingen tilgængelig beskrivelse.