Forældrehjælp i hverdagen i TSK

Vi er en forening af frivillige kræfter

Er du forælder til en skøjteløber i Tårnby Skøjte Klub, så kunne vi rigtig godt tænke os, hvis du vil være en af dem, som gerne vil hjælpe lidt til en gang imellem, når der er brug for det. Det behøver bare være et par timer, al hjælp er bedre end ingenting! Læs med her og se om der er noget du har tid, lyst og overskud til at hjælpe klubben og dermed også dine egne børn med.

Jo flere vi er til at hjælpe lidt til en gang imellem, jo mindre skal hver enkelt person hjælpe med, og det er uanset om dit barn går på skøjteskole eller på mesterskabsholdet.

Det tunge ansvarsfulde arbejde varetages af klubbens bestyrelse, men der er stor brug for netop DIN hjælp til at udføre mindre opgaver fra tid til anden.  Forældrehjælp er nyttigt ifm. Onsdagsmad, Tut-vagter, hjælp til at gøre klar til skøjteskole, holde klublokalet pænt mv. Læs mere herunder.


Onsdagsmad  og evt. lørdagsmad 

Om onsdagen leveres maden af vores gode samarbejdspartner og sponsor Cofoco, så hjælpen om onsdagen består i at hjælpe med at varme den leverede mad, anrette den, rydde af, og rydde op i køkkenet bagefter.

Om lørdagen laver vi ofte selv en eller anden ret, så løberne og andre kan få lidt at spise midt på dagen. 

I de tilfælde, hvor maden ikke leveres af Cofoco, står TSK selv for det, og her kan vi bruge alles hjælp. Man må meget gerne gå flere forældre sammen og stå for at lave fællesmad, og man bestemmer naturligvis selv hvad man vil lave af “hverdagsmad”. Man får refunderet sine udgifter til indkøb – husk blot, at vi skal bruge bilag for udgifter. Tjek eventuelt om TSK har nogle ingredienser på lager – tag fat i et bestyrelsesmedlem.

Om tirsdagen kan man efter kl. 18.00 se, hvor mange personer man skal lave mad til via hjemmesiden. Det plejer at være35-50 spisende om onsdagen – dog kan det svinge rigtig meget. Det er sparsomt med køkkenredskaber i TSK-køkkenet – så tjek eventuelt inden, om der er, hvad I har brug for.  Maden skal være klar omkring kl. 18, så det passer med, hvornår der er flest sultne løbere (og familiemedlemmer) i klubben. Efter madlavning skal man også hjælpe med afrydning og oprydning – men spørg gerne om andre vil hjælpe til. Der vil altid være mindst en fra bestyrelsen til at hjælpe til.

De forældre der hjælper med madlavning spiser naturligvis gratis som tak for den store hjælp.

Trænere, der træner denne dag og bestyrelsen spiser også gratis i TSK. Dette gælder ikke drikkevarer.


Tut-vagt

Hvis man har lyst til at hjælpe TSK med at holde Tutten i gang, tager vi også meget gerne imod din hjælp. Tutten er åben onsdag fra ca. 17-19 og lørdag fra 12-15. Her har vi brug for hjælp til at åbne/lukke Tutten, stille slik frem, lave masser af kaffe, ekspedere ”kunder” og servere mad efter bestilling mm.

Køber man noget selv i Tutten skal man naturligvis altid vise sin betaling til en anden fra klubben, som tjekker din Mobilepay eller kontantbetaling.


Gøre klar om onsdagen og lørdagen til skøjteskole

Kommer man i god tid i forbindelse med skøjteskolens timer  onsdag og lørdag, må man meget gerne tage fat og gøre klar i klublokalet. Her skal der rulles måtter ud og stilles stole frem, som løberne sidder på, når de tager skøjter på og af.

Man kan også hjælpe med at leje skøjter ud om lørdagen til prøvetimen. Her skal der hentes skøjter, hjælpe med de rigtige størrelser, og efter prøvetimen skal der tørres klinger af og skøjterne skal sættes på plads i skøjterummet.

Hvis man er i klubben lidt sent en onsdag eller lørdag må man også meget gerne hjælpe med generel oprydning. Man kan f.eks. lige feje det værste, eller hjælpe med at stille stole op efter brug. Dette gælder i øvrigt alle dage man kommer i klubben Hvis man har tid og lyst, så er man altid velkommen til at bage en kage, som kan sælges onsdag/lørdag i Tutten – det vækker altid glæde! Forældrenes hjælp betyder så meget for TSK – og oftest er det nemt at give en lille ekstra hånd med. Vil man gene høre mere om frivillige i TSK – så spørg gerne trænere og bestyrelsen.